Hvad er Deeds?

En gerning er et juridisk dokument, der går titlen på ejerskab af fast ejendom fra den ene part (sælger) til en anden (køberen). I de fleste tilfælde må gerninger være registreret med amtet Recorder af byen, hvor ejendommen findes. Gerninger er underskrevet af sælger og køber i overværelse af en notar. Der er flere forskellige typer af ejendom gerninger. Følgende er en liste med en kortfattet forklaring af hver type.

Generelt Garanti Deeds: Dette er det mest almindelige type gerning. I en generel garanti gerning sælgeren garanterer, at ingen anden part har interesse i ejendommen, uanset undtagelser bemærket i gerning. Hvis køber senere skulle opdage hæftelser frigivet i den gerning, kan han eller hun sagsøge sælger. Titel forsikringsselskaber normalt kræve en generel garanti gerning før den giver forsikring til køber.

Begrænset garanti Deeds: Et begrænset garanti gerning svarer til en generel garanti gerning, bortset fra at den kun dækker den periode, hvor den nuværende ejer har ejet ejendommen. Det garanterer ikke den foregående periode, og det samme gælder de almindelige Garanti gerning.

Afslut Påstand Deeds: En Quit Claim skøde bruges, når en person ønsker at passere hans eller hendes interesse i fast ejendom til en anden. Den part afslutter gør krav på ejendommen. Afslut Claim gerninger ikke omfatter en garanti til køberen, at sælgeren har egentlige ejerskab eller interesse i ejendommen. Hvis det sker, at ejendommen på anden måde er behæftet, køberen er ude af lykke.

Life Estate Deeds: Denne type af skøde bruges, når ejeren ønsker at testamentere hans eller hendes ejendom direkte til en anden person ved døden. Den person, der er nævnt i Life Estate skødet er nævnt som en remainderman. Ejendommen er ikke omfattet af skifteretten i dette tilfælde, men hvis ejeren skulle beslutte at sælge ejendommen i stedet, skal remainderman give tilladelse, underskrive den nye gerning, og andel i et eventuelt overskud.

Overførsel på Død Deeds: På grund af potentielle komplikationer i Life Estate gerning, denne nyere form for skøde gør det muligt for levende ejeren at beholde alle rettigheder over ejendommen indtil døden. Først derefter går modtageren komme i besiddelse af ejendommen. Denne type gerning undgår man også skifteretten, men tillader den levende ejeren til at ændre hans eller hendes sind, sælge ejendom, eller navn en anden modtager, alle uden at det kræver samtykke eller sågar kendskab til den del af modtageren.

Efterladte Deeds: En efterladte gerning er almindeligt anvendt af par, der ønsker at sikre deres ejendom, går direkte til den efterlevende partner ved død af en partner. Når den anden partner dør, men ejendommen er omfattet af skifteretten. Med et efterladte gerning, får den sidste overlevende part nævnt i skødet hele ejerskabet af ejendommen. Det er ikke anbefales derfor, for situationer, hvor en ejendom skal fordeles ligeligt blandt børn eller andre parter.

Mens denne artikel giver generelle oplysninger, er det ikke rådgivning. Kontakt en autoriseret professionel fortrolig med lovgivningen i din stat for vejledning om, hvilken type handling, der bedst tjener dit formål og beskytte din investering.

Hvad er Herfindahl-Hirschman-indekset?
Hvilke faktorer bestemme prisen på Palladium?
Hvad er de forskellige omkostningsgrundlag metoder?
Hvad er en fælles konto?
Hvad er en Pro Forma faktura?
Hvad er setup omkostningerne?
Hvad er Konkurs Svig?
Hvad er elastisk penge?
Hvad er de forskellige former for vederlag?
Hvad er Materielle Net Worth?
Hvad er et kreditkort?

Leave a Reply

trade online