Hvad er den aktivallokering portefølje?

Den aktivallokering portefølje er en rapport, som skitserer den måde en investors beholdning er afbalanceret mellem forskellige typer af risici. Selvom disse ansvarsområder kan variere meget i størrelse og kompleksitet, vil de fleste har en form for visuel støtte, såsom et cirkeldiagram, hvilket giver et hurtigt øjebliksbillede af, hvordan aktiver er investeret. Typisk er et aktiv allokering portefølje forberedt jævnligt – og som regel kvt. – en finansiel professionel for en klient.

Ud over grafer, kan der være flere andre funktioner i den aktivallokering portefølje. Mange har diagrammer eller regneark, som viser udførelsen af ​​det enkelte aktiv over forskellige tidsperioder, som sidste år og et par kvartaler. Der kan være flere ark i dette format: nogle, der giver et generelt overblik og andre med flere detaljer om hver type konto.

Ofte den aktivallokering portefølje vil blive organiseret helhed af de tre primære aktivklasser: kontanter, fast indkomst, og aktier. Cash er simpelthen den likvide aktiver af investor. Fastforrentede er en lav-risiko, men også lavt forrentede, type investeringsforening. Aktier er aktier og værdipapirer, der giver det største potentiale for gevinst, og også den højeste risiko.

En god aktivfordeling portefølje vil vise, investeringer, der er afbalanceret i investors foretrukne blanding af risiko og investeringsmulighed. Afhængig af volatiliteten i markedet, kan det være nødvendigt at justere procenter for at opnå den ønskede blanding af fondens investeringer. I mange tilfælde er dette gjort hvert år, selvom en investor eller finansiere professionelle kan finde det nødvendigt at foretage forandringer oftere. Det er normalt ikke tilrådeligt at ændre den aktivallokering oftere end en gang i kvartalet.

Den allokering af aktiver porteføljen er typisk brugt som et redskab til at hjælpe en investor at træffe beslutninger om fremtidige investeringer. Hvis en vis balance ikke har givet de ønskede afkast kan investoren beslutte at ændre den aktivallokering baseret på markedets prognoser. For eksempel, hvis en aggressiv investering skønnes at være for risikabelt, kan nogle af midlerne blive kanaliseret ind i en fast indkomst fond.

Der er aktivfordeling gensidige fonde, der har til formål at levere nogle af mangfoldigheden af ​​den aktivallokering portefølje, samtidig med enkelheden i sporing én fond. Selvom de ikke tilbyder specialiseringen af ​​en portefølje med individuelt udvalgte investeringer, kan de være skræddersyet til visse generelle karakteristika. Nogle af de mest almindelige undersøgte faktorer omfatter alder, forventede tidspunkt for pensionering, og ønskede niveau for risiko.

Hvad er opgørelse omsætning?
Hvad er en linje af kredit?
Hvad er en pensionsordning?
Hvad er lukkepunkter?
Hvad er konvertibelt lån Stock?
Hvordan laver jeg Resterende indkomst?
Hvad er interessebaseret på modenhed?
Hvad er automatiske stabilisatorer?
Hvad betyder øjeblikkelig eller Annuller Mean?
Hvordan får jeg Federal Student Aid?
Hvad er forudbetalte kreditkort?

Leave a Reply

trade online