Hvad er den bedste måde at afgøre værdiansættelsen af ​​en virksomhed?

Der er flere måder at bestemme værdiansættelse af et selskab, herunder ansættelse af en professionel værdiansættelse service eller virksomhed taksator. Brug af virksomhedens cash flow for henvisning, kan man også søge online for en regnemaskine, der kan vurdere værdien. Immaterielle aktiver er en glimrende måde til at bestemme værdiansættelse af et selskab, som godt. Dette vil omfatte færdigheder af medarbejdere og etablerede kundeloyalitet til forretningen.

Ved hjælp af en strategi kendt som en virksomhed værdiansættelse tilgang er en måde at afgøre værdiansættelsen af ​​en virksomhed. Dette indebærer overvejer vigtige aspekter af virksomheden, såsom marketing, indkomst og formue. For eksempel vil markedsføring værdiansættelse estimere markedsværdien af ​​selskabet i forhold til de økonomiske resultater i virksomheden.

Når en virksomhedsejer ønsker at sælge eller overdrage sin virksomhed, kan en professionel virksomhed vurdering hjælpe med at vurdere en virksomheds værdi. Dette er primært nyttigt for en privatejet virksomhed. Kommercielle långivere og investorer ofte leje business bedømmere til at hjælpe med at anslå virksomhedens værdiansættelse. Den bedømmere vil generelt opnå dette med en metode kaldet værdiansættelse modellering.

Realistisk set er der ingen enkelt metode til at beregne værdien af ​​et selskab. Flere strategier er generelt nødvendigt at bestemme en nøjagtig værdiansættelse. Estimering indtægter, beregning af gæld betalinger og fastlæggelse cash flow typisk er alle en del af processen. Estimering af selskabets aktiver vil involvere vurdering af værdien af ​​alt, hvad der ejes af selskabet, samt det beløb, som virksomheden har i øjeblikket.

Et andet vigtigt aspekt at overveje, er virksomhedens omkostninger. Kreditor, skal medarbejderen løn, pantebreve, og lån til transport alle estimeres for nøjagtighed. Ved afslutningen, er det næste skridt til at fradrage denne sum fra selskabets aktiver.

Andre metoder til vurdering af værdiansættelse indebærer behandlingen af ​​en virksomheds bogførte værdiansættelse og skøn for den fremtidige indtjening. Den bogførte værdi afspejler en virksomheds aktiver samt passiver. Fremtidige indtjeningsmuligheder kan anvendes på en flere-trins metode ved vurderingen af ​​en virksomhed er værd.

Hvis en virksomhedsejer har modtaget en professionel vurdering for hans selskabs værdiansættelse, må det være op til dato for at være nøjagtig. En vurderingsberetning fra fem år siden, kan være væsentligt anderledes end de nuværende estimater. En vurdering, der er mindre end 12 måneder gamle, vil være mest præcise.

Enhver strategi til bestemmelse af værdiansættelse af en virksomhed eller forretning har nogle fordele og ulemper. For eksempel kan ansætte en professionel værdiansættelse service eller taksator være meget dyrt. En taksator eller en tjeneste anvender videnskabelige metoder, som kan være de mest præcise, dog. Omvendt, ved vurdering af værdiansættelsen af ​​en privat virksomhed, vil ejeren typisk have en god idé om skønnede værdier baseret på tilsvarende virksomheder i branchen.

Hvad er det bedste tip for ædle metaller Trading?
Hvad er forudbetalt virtuelt kreditkort?
Hvad er offentlige udgifter?
Hvad er en direkte finansiering Lease?
Hvad er socialsikringsbidrag?
Hvordan vælger jeg den bedste Investment Property Group?
Hvad er en dag Trading Room?
Hvad er Realkredit Risk?
Hvad er Dental uredelighed Insurance?
Hvad er en Fixed Income Trust?
Hvad er det første-Time Homebuyer Credit?

Leave a Reply

trade online