Hvad er den Commodity Futures Modernisering loven?

The Commodity Futures Modernisering Act blev vedtaget af Kongressen og underskrevet til lov, som præsident Bill Clintons i december 2000. Det var et forsøg på at løse en tvist mellem Securities Exchange Commission (SEC) og Commodities Futures Trading Commission (CFTC), som opstod i begyndelsen af ​​1980’erne. På det tidspunkt havde Kongressen vedtaget lovgivning for at udvide omfanget af, hvad der blev defineret som en handelsvare. Dette resulterede i en vis overlapning mellem de regulerende omfanget af SEC og CFTC.

Oprindeligt råvarer var typisk landbrugsprodukter og råvarer. Ting som svinekød bug, majs, hvede og olie er almindelige råvarer. Markederne er udviklet for disse produkter, og standardkontrakter blev udviklet, og derefter købes og sælges.

For eksempel, på Chicago Board of Trade er det muligt i maj 2006 at købe en kontrakt til 5.000 tønder hvede til levering i december 2006. Der findes to typer af købere på dette marked: slutbrugeren, såsom en melmølle, og investor. Slutbrugeren er på dette marked, da de ved, at de får brug for 5000 skæpper af hvede i december. Investor er på dette marked med forventning om at opnå et overskud. Investoren håber at købe hvede nu for et bestemt beløb pr skæppe og sælge det til en øget mængde i december.

Der er også grundlæggende to typer af sælgere: landbrugeren eller råvarer producent, og investor. Investor i den købende eksempel i sidste ende vil være en sælger, da de ikke har brug for 5.000 tønder hvede. Selv hvis prisen i december er mindre end, hvad investor betalt for det ved køb, vil investor sælge varen i december.

Landmænd kan frit sælge, når de vil. De sælger som regel efter høsten så de ved det beløb, de har i hånden, men de kan også sælge, før deres høst til at betale for de nødvendige materialer til deres afgrøder. Men hvis de sælger mere, end de vokser, bliver de nødt til at blive købere, når kontrakten skyldes at kompensere for den korte falder.

Investorerne kunne lide denne proces, så meget, at nogen besluttede at begynde at behandle lagre, som om de var råvarer. For eksempel begyndte man at sælge i juni 2005 en kontrakt til at levere 100 aktier i General Electric (GE) bestanden i december 2006. Denne type finansielt instrument kaldes en enkelt bestand futures kontrakt. Det er denne type kontrakt, der resulterede i Commodity Futures Modernisering lov at blive udarbejdet og vedtaget.

Alt i den offentlige markeder har tendens til hurtigt at blive reguleret af nogle styrende organ. En enkelt aktie-futures kontrakten var elementer af både en vare, som er omfattet af CFTC, og en bestand, der er omfattet af SEC. Begge instanser ønskede jurisdiktion med transaktioner af denne type finansielle instrument. De kunne ikke nå til enighed i 1980’erne, og resultatet var, at denne type finansielle instrument blev forbudt. Da der ikke var behov for dette instrument, og denne form for instrument blev solgt på de europæiske markeder, Kongressen trådte ind i tvisten med Commodity Futures Modernisering loven. Formålet med de Commodity Futures Modernisering loven var at løse tvisten mellem de to ledelsesorganer, da de ikke kunne nå til enighed på egen hånd.

I år 2000 vedtog Kongressen den Commodity Futures Modernisering loven, og enkelt bestand futures kunne snart blive solgt igen på de amerikanske markeder. Dog var mange af de uløste problemstillinger, og handel produktet på detailniveau var forbudt indtil august 2003. The Commodity Futures Modernisering loven ikke angive, hvilke udveksling ville have lov til at handel dette instrument, og i første omgang, var mange af de udvekslinger indstillet til at tilbyde et marked for dette produkt. Men i dag er enkelt bestand futures primært handlet på OneChicago Exchange, et joint venture mellem Chicago Board of Options Exchange, Chicago Mercantile Exchange og Chicago Board of Trade.

Single aktie-futures har været populære på de europæiske markeder og er nu, takket være Commodity Futures Modernization Act, langsomt ved at indhente på i USA. Du kan finde ud af mere om en enkelt aktie-futures og handel med dette instrument ved at besøge OneChicago Exchange.

Hvad er finansiel kapital?
Hvordan vælger jeg den bedste Fixed Income Strategies?
Hvad er en blå ark?
Hvad er en børsintroduktion?
Hvad er Core Banking?
Hvad er en Money Market-konto?
Hvad er Nuværende gæld?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Cost Management Software?
Hvad er ulykkesforsikring?
Hvad er en base rente?
Hvad er en gave?

Leave a Reply

trade online