Hvad er den finansielle sektor?

Den finansielle sektor er en del af en nations økonomi skabt af ebbe og strømmen af ​​kapital i den finansielle sektor. Finansielle ydelser omfatter alt fra personlige bank til forsikringsbranchen, og de kan udgøre en betydelig del af et lands økonomi. Evaluering af den sande værdi af den finansielle sektor kan være kompliceret, da den finansielle industri indebærer en hel del papirnusseri, der kan undertiden være svært at spore og pin ned.

Finansielle institutioner såsom banker, forsikringsselskaber, børsmæglerselskaber, investeringsselskaber, og så videre er alle en del af den finansielle sektor. De kan handle kapital i en række forskellige måder, herunder fonde, derivater, investeringer, gældsinstrumenter, og så videre, med en stor del af den finansielle sektor at være afhængig af en udvidelse af kreditten. Forbrugere interagere direkte med den finansielle sektor, hver gang de ansøger om et kreditkort, en lønseddel indskud i en bank, eller tage et boliglån, og disse handlinger, der forekommer i en meget større skala mellem institutioner og virksomheder.

En af de tinder af den finansielle sektor Wall Street i USA. Som et fysisk sted, huse Wall Street nogle af de største kraftcentre i den globale finansielle sektor, herunder New York Stock Exchange og talrige multi-milliard dollar virksomheder. Wall Street er også nogle gange omtalt som en enhed, samt en metafor for den finansielle sektor som helhed, især i politiske kampagne retorik.

Stigningen i den finansielle sektor som en betydelig kilde til økonomisk slagkraft skete gradvist, og den har tilladt et par bemærkelsesværdige mennesker og virksomheder til at opnå imponerende netto worths. Fordi finansielle tjenesteydelser er så stor en del af den globale økonomi, har mange nationer også forsøgte at regulere den finansielle sektor til at beskytte investorerne og økonomien som helhed. Uregulerede aktiviteter kan føre til alvorlige finansielle problemer i en periode med økonomisk krise, da disse aktiviteter, der direkte kan bidrage til krisesituationer.

I USA alene, gjorde den finansielle sektor op omkring 20% ​​af den samlede kapitalisering på S & P 500, et populært mål for økonomiske resultater. I nationer som Irland og Island, gjort finansielle tjenesteydelser op til en endnu større andel af den nationale økonomi, som viste sig at være et fatalt problem i den globale økonomiske afmatning i 2008. Både Island og Irland oplevede en radikal fald fra at være blandt de mest effektive økonomier i verden til at være blandt de laveste, takket være implosion af den finansielle sektor.

Hvad er Cycling Insurance?
Hvad er Fordele ved kontrol af regnskaber?
Hvad er Prospect Theory?
Hvad er Ansvar grænser?
Hvad er en Cash koste?
Hvad er et Udbytte Discount Model?
Hvad er et tæppe Bond?
Hvad er diskretionære udgifter?
Hvordan kan jeg ansøge om stipendier?
Hvad er fordelene ved en kontantautomat budget?
Hvad er en banklicens?

Leave a Reply

trade online