Hvad er det binomiale Option Pricing Model?

Binomial model til prisfastsættelse er en metode til bestemmelse af værdien af ​​en optioner kontrakt, en kontrakt, der giver ejeren med den eksklusive mulighed for at købe eller sælge noget aktiv for en aftalt pris i løbet af en forudbestemt tid tidsramme. Denne model er nyttigt for investorerne, fordi det er svært at pege på værdien af ​​en optioner kontrakt, som er baseret på prisen på et underliggende instrument. Desuden er det binomiale mulighed prismodel eller BOPM, især nyttig for amerikanske valg, som kan udnyttes på ethvert tidspunkt inden udløbsdatoen. En typisk BOPM er sat op som et stort træ med den oprindelige pris viger for to priser, hvilket giver vejen til tre, og så videre.

Optionskontrakter giver investorerne mulighed for at spekulere på prisen på et underliggende værdipapir uden rent faktisk at få fysisk ejerskab af aktivet. Siden kontraktens værdi er baseret på værdien af ​​det underliggende aktiv på et senere tidspunkt, er det svært for en investor at vurdere værdien af ​​kontrakten på tidspunktet for købet. En metode til at projicere muligheder priserne i fremtiden, er det binomiale prisfastsættelse af optioner model, som kan søm ned et sæt af mulige værdier for en kontrakt, er baseret på det underliggende aktiv priser, fra dets begyndelse til dets udløb.

For det binomiale optionsprismodel at blive en succes, skal man være i stand til at måle volatiliteten på et aktiv, som er i hvor høj grad prisen på det underliggende aktiv kan flytte inden for en begrænset tidsramme. Som et eksempel, forestille sig et aktiv har en aktuel pris på $ 100 US Dollars (USD), og det har en volatilitet på 20 procent. Det betyder, at prisen på aktivet for den anden periode bedømmes ud fra de BOPM ville være $ 120 USD, hvis prisen går op, eller $ 80 USD, hvis prisen går ned.

I det næste trin, ville disse to priser opdeles yderligere baseret på volatiliteten til at producere yderligere tre mulige priser for den efterfølgende periode. I den karakteristiske forgrening struktur BOPM, ville tre mulige priser opdelt i fire, og så videre for varigheden af ​​optionen. Dette gør det muligt for investorer at foretage meget specifikke forudsigelser om deres aktiver “eventuelle fremtidige priser. En anden fordel ved binomial model til prisfastsættelse er, at den kan justeres for at afspejle forventede ændringer baseret på sandsynligheden for en pris, bevæger sig enten op eller ned. I eksemplet ovenfor blev det antaget, at der var en 50 procent chance for at prisen går op, og en 50 procent chance for at det går ned i anden periode. Men i den næste periode, kunne disse procentsatser blive påvirket af den pris bliver et aktiv normalt tager. Den BOPM kan gøre rede for dette.

Sammen med giver en god værdiansættelsesmodel for optioner, kan det binomiale optionsprismodel hjælpe indehavere af amerikanske muligheder beslutte, hvornår de skal udøve disse optioner. Hvis BOPM viste den potentielle fremtidige priser for et underliggende aktiv til at være usædvanlig høj, kan en investor ønsker at holde fast i muligheden. På den anden side kan priserne tager en nedadgående spiral på den model medføre, at investor kan udnytte optionen på sit højeste værdi.

Hvad er asymmetrisk information?
Hvad er Investment Property Mortgage priser baseret på?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading indikatorer?
Hvad er en tid udkast til?
Hvad er en margen Rate?
Hvad er værktøjet Value?
Hvad er en Capital udgifter?
Hvad er nogle karrieremuligheder for et finansielt Engineer?
Hvad er en Money Order Machine?
Hvad er økonomistyring?
Hvad er Credit porteføljerisiko?

Leave a Reply

trade online