Hvad er det finansielle Management-processen?

Den finansielle forvaltning proces er én, der understøtter mål og organiserer ressourcerne i passende kategorier. Når de udføres med succes, kan det føre til vækst og opnåelse af identificerbare mål. Den finansielle forvaltning processen kan anvendes til personlige forhold eller til en organisations økonomiske stilling. Effektive procedurer kan omfatte optage et ønskede slutresultat, evaluere risici, og vurdere fremtidige forhold.

Oprette et budget, enten til personlig eller erhvervsmæssig brug, er et skridt i den økonomiske forvaltning proces. For at være særligt effektivt, kan en person eller organisation formulere en plan for flere forskellige mulige scenarier. Etablering af mere end ét plan kunne reducere den tid eller ressourcer til at justere, hvis omstændighederne ikke udfolde sig som forventet over en periode. For eksempel, hvis finansielle vilkår forringes eller på den anden yderlighed, hvis uventede indtægter er genereret, kan en tidlig overvejelse om en ordentlig respons spare tid.

En langsigtet budget kan redegøre for de forventede indtægter og udgifter i løbet af de kommende tolv-måneders periode. Denne fremgangsmåde er en rimelig måde for en virksomhed at drive. Ved en individuel, kunne det være fornuftigt at skabe kortsigtede planer på månedsbasis for at kunne forblive foran i den økonomiske forvaltning proces. På trods af planens løbetid, bør et budget løse de finansielle mål, at en person eller organisation forventer at nå over tid. Det kan være en realistisk antagelse om resultater, der kan opnås baseret på den aktuelle størrelse af indkomst og gæld.

En anden del af den økonomiske forvaltning er at vurdere, hvorvidt risikoen blev betragtet ordentligt, og hvis forventningerne er rimelige. Det er én ting at registrere den måde, at pengene skal distribueres eller gemmes, men noget helt andet at følge retningen af ​​en plan. Vurdere, hvorvidt mål er på rette spor, eller hvis milepæle kan være savnet kan fjerne unødvendige overraskelser. Det kan også medføre en person eller virksomhed til at revurdere og gennemføre et andet budget om nødvendigt baseret på realistiske præstationer.

Når det er klart, hvorvidt forventningerne er opnåelige, kan den økonomiske forvaltning proces involverer forudsige fremtidige forhold. Dette kan omfatte oprettelse estimater for flere år frem i tiden. Succesen med fremskrivninger kunne afhænge af, at holde sig til et budget, men kan også være påvirket af den tilstand af ydre omstændigheder. Uden betingelser kan omfatte staten en regional økonomi eller politiske ændringer. Selv med en stor del af planlægningen, vurdering, og gætte, vil den finansielle styring processen sandsynligvis kræve en vis grad af fleksibilitet.

Hvad er Capital Investment Banking?
Hvordan betaler jeg Self Beskæftigelse Skatter?
Hvad er en uigenkaldelig Trust?
Hvad er en Estimering teknik?
Hvordan laver jeg udbetalinger en bankcheck?
Hvad er fordele og ulemper ved arkivering konkurs til Stop Afskærmning?
Hvad er krydssalg?
Hvad er Infrastruktur Obligationer?
Hvad er Resultat af primær drift?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading indikatorer?
Hvad er risikovægtede aktiver?

Leave a Reply

trade online