Hvad er det indre revision?

Det indre revision er en revision udføres på alle aspekter af en organisation, der modtager mere end $ 500.000 US Dollars (USD) af føderale midler fra den amerikanske regering i et enkelt år. Sådanne institutioner er berettiget til at blive auditeret omfatte stater og byerne, universiteter og non-profit organisationer. Ved at foretage en sådan revision, kan den amerikanske regering at holde styr på, hvordan dens midler forvaltes, og sørg for de er ikke at være spildt eller misbrugt på nogen måde. Denne revision kom om, hvornår den amerikanske Kongres bestået Single Audit Act i 1984.

Hvert år, den amerikanske føderale regering Doles millioner af dollars værd af bistanden til statslige og lokale regeringer, de offentlige universiteter, og visse non-profit organisationer. Holde styr på alle disse penge er en opgave, hvis omfang vokser hvert år som den mængde af penge, der distribueres stigninger. Af denne grund, trådte den amerikanske Kongres ind med Single Audit Act fra 1984, hvilket er et forsøg på at sikre, at modtagerne af de største mængder af disse midler blev både økonomisk ansvarligt og i overensstemmelse med loven.

Før Single Audit Act, blev processen med revision af modtagere af føderale bistand, langt mindre strømlinet. Afhængigt af hvor mange forskellige føderale agenturer blev involveret i uddele pengene, kan en organisation har været genstand for flere revisioner i et enkelt år. Det viste sig at være spild af ressourcer, både med hensyn til regeringens ansætte flere uafhængige revisorer til at gennemføre revisioner og i forhold til de organisationer, der har til at forberede sig på dem.

I henhold til Single Audit Act, falder den myndighed til at føre tilsyn med den årlige revision af de organisationer, der modtager mere end $ 500.000 USD i føderale midler til Office of Management and Budget, eller OMB. Retningslinjerne for den årlige revision er fastlagt i et dokument kendt som OMB cirkulære A-133, hvilket er grunden til, at revisionen er også kendt som OMB A-133 revision. Dette dokument viser, hvad den enhed, der modtager midler skal gøre for at overholde.

Generelt er en enkelt revision består af to komponenter. Først er der den revision af finansielle rapporter fra den pågældende organisation. Den anden del er en grundig undersøgelse af, hvordan organisationen håndterer de penge, det er givet, og om det tager passende skridt til at sikre, at disse midler omfordeles i overensstemmelse med føderale love. Enhver form for svindel eller misbrug af midler skal være korrekt og hurtigt behandlet af den pågældende organisation for at forhindre yderligere føderal statslig involvering.

Hvad bør jeg vide om Mobile Banking Security?
Hvad er en investeringsforening Trust?
Hvad er et produkt Line?
Hvad er et magasin Fundraiser?
Hvad er en Krugerrand?
Hvad er en Totten Trust?
Gør Kontrol udløbe?
Hvad er en back-of-the-Napkin Idea?
Hvad er en hård Market?
Hvad er Project Accounting?
Hvad er Short-Term ejendomsforsikring?

Leave a Reply

trade online