Hvad er detektiv kontrol?

Detective kontrol foranstaltninger, en virksomhed bruger til at identificere uregelmæssigheder så de kan korrigeres, helst så hurtigt som muligt. Love såsom Sarbanes-Oxley Act of 2002 mandat brug af interne kontroller for at løse fælles regnskabsregler og etiske problemstillinger, og virksomheder også ønsker at bruge kontrol for at undgå affald, svindel og andre spørgsmål, de kan støde på i forbindelse med at drive forretning. Tælleren til detektiv kontrollen korrigerende kontroller, som er foranstaltninger til at forhindre, at problemerne opstår i første sted.

Et eksempel på en detektiv kontrol er en revision. De fleste virksomheder at afholde regelmæssige eksterne og interne revision til at revidere regnskaber, granske afdelinger, og afgøre, om der er nogen uregelmæssigheder. Disse kan omfatte tegn på underslæb og bedrageri i en virksomhed, samt aktiviteter, der tyder på et forsøg at skjule økonomiske problemer fra investorer, lovgivere, og den brede offentlighed. Virksomheder kan bruge overraske audit som en anden form for detektiv kontrol, så man ved aldrig, hvornår du kan forvente en evaluering.

Andre detektiv kontroller kan indeholde udløser for visse typer af aktiviteter, såsom advarsel om indberetninger, der vil dukke op, når folk engagere sig i finansielle transaktioner, der vises uregelmæssig. Hvis en afdeling altid spørgsmål en check til den samme leverandør for samme beløb, kan en pludselig forandring være en årsag til bekymring, og et detektiv kontrol kunne sættes op til at underrette regnskabsafdelingen, når variationer gerne dette ske, så de kan finde ud af, hvad sket og hvorfor.

Virksomheder kan anvende foranstaltninger som obligatorisk indberetning former, så de kan fange uregelmæssig aktivitet tidligt, ofte i form af regnskaber, der ikke passer, hvad en person eller afdeling rent faktisk gør. Disse detektiv kontroller kan involvere ting som automatisk sender data til regnskab til gennemsyn, der giver løbende revision så folk kan fange noget usædvanligt, næsten lige så snart det sker. Revisorer og advokater kan arbejde sammen om at udvikle passende og effektiv kontrol.

Nogle detektiv kontroller er fastsat ved lov, og virksomheder skal dokumentere, at de bruger dem, og som opfylder forskriftsmæssige standarder for, hvordan du bruger denne kontrol. Andre betragtes som en del af almindeligt anerkendte standarder og praksis, og mens de ikke er udtrykkeligt påkrævet, de er en meget god idé. Virksomheder, der afviger fra accepteret praksis kan være mål til bekymring og mistænksomhed, som folk gerne vil vide, hvorfor de ikke holder trit med andre virksomheder i form af regnskabspraksis. Andre kontroller kan være valgfri, men anbefales af juridiske eller etiske grunde.

Hvad er fælles Small Business udgifter?
Hvad Er Matching princip?
Hvad er midlertidig ægtefællebidrag?
Hvad er de grundlæggende Day Trading Regler?
Hvad er de kvalifikationer til fallit?
Hvordan finder jeg ud af dagsværdien af ​​afledte finansielle instrumenter?
Hvad er en bank bekræftelsesbrev?
Hvad er Market Clearing?
Hvordan vælger jeg den bedste Forex Trading Company?
Hvad er de bedste tip til Oil Futures Trading?
Hvad er fordele og ulemper ved en forhandler Market?

Leave a Reply

trade online