Hvad er direkte Deposit?

Direkte indskud er en bank-løsning, der giver mulighed for overførsel af midler uden besværet forbundet med papirchecks. Direkte indbetaling er meget almindeligt i USA. Faktisk. Forskning, som over 145 millioner amerikanere bruge direkte deponering på regelmæssig basis Mange virksomheder tilbyder deres ansatte mulighed for at bruge direkte indbetaling for at modtage deres lønsedler. IRS giver skatteyderne til at modtage refusion via direkte indbetaling. Social Security, arbejdsløshed kompensation, og andre offentlige ydelser kan også være tilgængelige med direkte deponering mulighed.

Der er mange fordele ved at bruge direkte indbetaling til din bank behov. Direkte indskud typisk behandles hurtigere end papirchecks, hvilket giver dig hurtigere adgang til dine penge. Hvis du ikke bor i nærheden af ​​din bank eller din tidsplan gør det svært at løbe ærinder i løbet af dagen, direkte deponering er et praktisk alternativ til traditionel bankvirksomhed. Hvis du prøver at blive mere disciplineret om at spare penge, kan du arrangere at få din direkte indbetaling automatisk delt mellem din checkkonto og opsparingskonto. Hvis du er bekymret for miljøet, kan du være let at vide, at direkte indskud reducerer mængden af ​​papir, der kræves for at behandle finansielle transaktioner.

Processen for at oprette et direkte depositum kan variere. Mange arbejdsgivere vil bede dig om at udfylde en formular, der forklarer deres betalingsplan og giver dem tilladelse til at få adgang til din bankkonto oplysninger med henblik på at deponere din lønseddel. En ugyldig kontrollere, der viser din bankkonto er routing nummer kan også være påkrævet. Hvis du vil arrangere til direkte deponering af føderale offentlige ydelser, dog skal du ringe til en kundeservicemedarbejder fra det rette organ og give dine bank-oplysninger over telefonen.

En anden variation af direkte deponering er den direkte betalingsmulighed, undertiden benævnt automatisk betaling af regninger, elektronisk betaling af regninger, automatisk debitering, eller direkte debitering. Denne bank-metode giver dig mulighed for at sørge for automatisk udbetaling af din månedlige regning. Direkte betalinger kan bruges til at betale dit realkreditlån, nytteværdi regninger, kreditkort, eller bil lån. Nogle mennesker endda bruge direkte betalinger til at betale for bladet og avisabonnementer eller velgørende donationer. Hvis du har en tendens til at glemme at betale dine regninger til tiden, direkte betaling er en praktisk måde at administrere dine finanser og forhindre glip af betalinger fra beskadige din kreditværdighed. At arrangere for direkte betalinger, skal du kontakte de virksomheder, der udsteder din månedlige regninger.

Hvad er en procentdel i Point?
Hvad er de forskellige måder at betale ett Gas Bill?
Hvad er et minimum Finance afgift?
Hvad er form 1099-B?
Hvad er obligatorisk forsikring?
Hvad er et marked på Close?
Hvad er Lægens invalideforsikring?
Hvad er en teknologi, ETF?
Hvad er en investering rådgivende?
Hvem er i fare for sæsonbestemt arbejdsløshed?
Hvad er en bank Teller?

Leave a Reply

trade online