Hvad er direktører og officerer ansvarsforsikring?

Nogle gange blot kaldet D & O, direktører og officerer ansvarsforsikring er en type forsikring beskyttelse, der hjælper med at dække officerer og direktører i tilfælde af, at den organisation eller virksomhed, de er knyttet til, bør sagsøges ved en domstol. Omfanget af dækningen ofte omfatter hjælp til dækning af udgifterne til advokatbistand, når direktører og officerer er de sagsøgte i en uretfærdig retssag, og kan også hjælpe med at skaffe midler til løsning af denne type dragt. I dag, direktører og officerer ansvarsforsikring ofte udføres af virksomheder samt dækning af erstatningsansvar, der hjælper til at beskytte virksomheden selv i tilfælde af en eller anden form for retssag, der hævder uagtsomhed eller andre forseelser på den del af selskabet.

Der er forskellige klasser eller typer af direktører og officerer ansvarsforsikring til rådighed i dag. Den ene type giver dækning for bestyrelser og andre officerer, der ikke specifikt er omfattet af vilkår og betingelser for virksomhedernes dækning af erstatningsansvar i øjeblikket ejes af virksomheden. En anden klasse giver dækning, når virksomheden vælger at friholde dets direktører og officerer. En tredje variant af direktører og officerer ansvarsforsikring ikke kun beskytter officerer og medlemmer af bestyrelsen, men også giver beskyttelse af den forretningsenhed selv.

Fordelen ved at direktører og officerer ansvarsforsikring er, at i tilfælde af en retssag er rejst mod en person, som er en officer eller direktør for et selskab, vil planen være med til at afholde sagsomkostninger og muligvis også støtte i at arrangere et forlig. For eksempel, hvis aktionærerne i et givent selskab tror på, at en bestemt handling i en virksomhed officer direkte udløst tab i udbytter kan de vælge at sagsøge den enkelte for de tab, snarere end virksomheden. I dette scenario ville forsikringen støtte i at yde juridisk rådgivning og udskyde de omkostninger, og også give en vis grad af hjælp i forsøget på at løse de passer til, før det rent faktisk gik til retten.

Behovet for direktører og officerer ansvarsforsikring vil variere baseret på den type beskyttelse, at de forskellige jurisdiktioner, der allerede leverer til medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer i selskaber, der opererer inden for deres grænser. I nogle tilfælde kan D & O, der tilbydes i området være lidt smalle i fokus, da der allerede findes love, som beskytter interesser virksomhedens medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer i visse situationer. Når lovene er meget brede eller er ikke-eksisterende, kan omfanget af dækningen, som direktører og officerer ansvarsforsikring være langt mere omfattende i både typer af situationer er dækket af forsikringen planen, og det niveau af støtte, der leveres til den forsikrede part.

Hvad er en rød Penny?
Hvad er Debitor aldring?
Hvad er en primær Market?
Hvad er en skat Attorney?
Hvad er en konkurrencemæssig fordel?
Hvad er Materielle aktiver?
Hvordan vælger jeg den bedste Short Sale Agent?
Hvad er derivater Swaps?
Hvad er Financial Supply Chain Management?
Hvad er de forskellige typer af Futures Trading Systems?
Hvad er de forskellige typer optioner Trading værktøjer?

Leave a Reply

trade online