Hvad er diversificering vækst?

Diversificering vækst er et større volumen af ​​erhvervsaktiviteter skabt ved at udvide arten af ​​operationer. Det er en af ​​de teknikker virksomheder kan bruge til at vokse med tiden. Der er flere forskellige former for diversificering til rådighed for virksomheder med interesse i at bruge denne mulighed for at dyrke deres operationer. Disse kan bl.a. tilbyde relaterede produkter til at forbedre en eksisterende portefølje, skubbe ind på nye markeder, eller forgrener sig ud i helt nye forretningsområder. Denne strategi skal planlægges og udføres med omhu for de bedste resultater.

Relaterede produkter og services er en fælles drivkraft for diversificering vækst. De tillader virksomheder at handle på et eksisterende ry og skillset at øge salget til eksisterende kunder samt tiltrækning af nye. Dette kan omfatte aktiviteter som tilbyder bedre eller luksus modeller af produkter, der giver servicepakker, og salg af tilbehør. Forbrugere, der stoler på virksomheden, fordi det historisk givet gode produkter kan blive tiltrukket af disse nye tilbud, og vil bruge mere penge.

En anden måde at dyrke en virksomhed er at åbne nye markeder. Diversificering vækst kan stole på at udvide ud over en bestemt demografisk eller område. Et bageri, for eksempel, start kan en leveringsservice til at gøre sine produkter til rådighed til salg på regionalt butikker. Ligeledes kan et produkt, der oprindeligt er rettet mod unge kvinder, udvides til at appellere til kvinder i midaldrende så godt. Dette skulle øge omfanget af salget ved at løfte den samlede efterspørgsel. Desuden giver det virksomhederne til at udvide deres kundegrundlag og bygge videre på det over tid.

Andre virksomheder kan forfølge diversificering vækst ved at kigge ind i helt nye forretningsmuligheder. En måde at gøre dette på er at erhverve en ny division

en farmaceutisk virksomhed kan for eksempel købe et stykke legetøj fremstilling virksomhed. Virksomheder kan også oprette nye afdelinger, der starter fra bunden med nye medarbejdere og idéer. De bruger deres omdømme og brand til at tiltrække kunder til det nye produkt, selvom det ikke er en forventet del af deres eksisterende lineup.

Værktøjer er tilgængelige til at spore diversificering vækst. Virksomheder kan overvåge udslip af produkter og tjenester, reklamekampagner og andre aktiviteter til at sammenligne med salgstal. Hvis en foranstaltning er effektiv, bør en klar sammenhæng, der indikerer at den forretningsmæssige risiko var værd. Når du forsøger at udvide ikke virker, kan virksomheder udføre en balanceret ligning til at bestemme, hvornår de skal trække stikket ud ved at droppe et produkt, spinning off en division, eller refokusering branding at være opmærksom på den primære demografiske.

Hvad er Opsparingsbeviser?
Hvilke faktorer har indflydelse på uredelighed forsikring?
Hvad er CFA Institute?
Hvad er et produkt Line?
Hvad er kredit Betingelser?
Hvad er Bail?
Hvad er Franchises?
Hvad er en grov Investment?
Hvordan jeg Spot falske penge?
Hvilke faktorer bestemme prisen på uran?
Hvad er Minoritetsinteresser?

Leave a Reply

trade online