Hvad er dobbelt forsikring?

Dobbelt forsikring er forsikring af en individuel, afhængig eller personlige ejendele af to eller flere forsikringsselskaber. En sådan dobbelt forsikring tillader dem med dækning til at kræve det fulde beløb af de politikker, men det samlede krav kan ikke overstige de faktiske tab eller omkostninger forbundet med garanteret genstand for politik. Forsikringsselskaber er ret bundet til ære dobbelt forsikringer, men modtageren af ​​en sådan politik skal opfylde visse kvalifikationskrav. Underwriters af dobbelt forsikringer har mulighed for at afvise eller appellere visse krav er baseret på bedrag eller uberettiget berigelse. Derfor er det vigtigt, at enkeltpersoner forsikres under dobbeltforsikring har en forståelse af den uafhængige forsikringer, der udgør deres dobbelte dækning og kender processen for erstatningskrav og udbetalinger.

Folk forsikres under dobbelt forsikring, skal opfylde visse kvalifikationer. Typisk, skal forsikringen kommer fra en gruppe sundhedsplan, som arbejdsgivere, vælg organisationer, eller regeringen. Ægtefæller kan tilføje hinanden til deres respektive forsikringsselskaber planer der forsørges, mens deres børn, som arbejde, men er stadig betragtes som pårørende kan være forsikret efter den politik, som deres arbejdsgiver, og begge deres forældre politikker. Personer berettiget til regeringen sponsoreret forsikring kan også være forsikret af arbejdsgiveren eller som pårørende. De samme regler gælder for personlige ejendele.

Forsikrede personer må kun være dækket mod tab og kan ikke tjene penge på deres forsikringskrav. Som et resultat, er en forsikring planen betragtes som den primære og den er ansvarlig for at betale det maksimale beløb, der er skitseret i politikken. De resterende forsikringsselskaber supplerer eventuelle omkostninger ikke dækkes af den primære politik. Dette system for at afgøre, hvilke forsikringsselskab gør den første betaling af tilgodehavender kaldes koordinering af ydelser.

Forsikringen, der dækker en deltager direkte, enten som ansat eller et medlem, som regel betaler først, derefter den plan, hvorunder hun er indskrevet som en afhængig vil betale sekund. Når forældrene forsikrer deres børn i henhold til begge deres planer, det forsikringsselskab, med den forælder, hvis fødselsdag sker tidligst i kalenderåret betaler krav først. Hvis forældrene er skilt, er forsikringen af ​​den forælder har forældremyndigheden skønnes primære. Regeringen udstedte politikker normalt betaler først.

Ikke to forsikringer er ens. Have dobbelt dækning garanterer ikke, at krav vil blive automatisk dækket. Visse politikker kan udtrykkeligt nægte dækning af bestemte emner, tjenesteydelser, eller krav forårsaget af bestemte situationer

kræver den forsikrede til at besøge værksteder, læger eller leverandører godkendt af forsikringsselskabet

eller kræve den forsikrede at modtage forhåndstilladelse til sådanne tjenester. Undladelse af at videregive eksistensen af ​​dobbelt dækning til forsikringsselskaberne kan udgøre svig og tillade forsikringsgivere at appellere krav.

Hvad er virtuelle kreditkort terminaler?
Hvad er en foretrukken ETF?
Hvad er en ATM?
Hvad er finansiel planlægning?
Hvad er Prisoverkommelighed Index?
Hvordan styrer jeg Family forbrug?
Hvad er en akkumulerede indtjening Skat?
Hvad er en klar titel?
Hvad er aktier?
Hvad er iShares?
Hvad er en Hardship Tilbagetrækning?

Leave a Reply

trade online