Hvad er donortræthed?

Donor træthed er et fænomen, hvor folk ikke længere give til velgørenhed, selv om de har doneret i fortiden. Der er en række årsager til donortræthed, herunder presset til at donere, overbebyrdede budgetter og frustration med MIS-styret velgørenhed og donation kampagner. Mange velgørende arbejde hårdt for at forhindre donortræthed, da det negativt påvirker deres indsamlede midler for året. Der er et udvalg af måder, hvorpå donortræthed kan undgås ved både donorer og velgørende organisationer.

Den mest godartede årsag til donortræthed er simpelthen budget er opbrugt. Mange mennesker, der engagere sig i velgørenhed afsat et specifikt budget hvert år til dette formål. Når budgettet løber ud, er de ikke længere kan donere. Begivenheder som naturkatastrofer kan udslette donation budget på en velgørende husstand, som det var tilfældet i 2005, da folk doneret til ofrene for orkanen Katrina, og orkanen Rita fulgte hårdt på Katrinas hæle. Donorer ønskede at hjælpe, men de havde ikke den nødvendige økonomiske midler til at gøre det.

Mindre regionalt baserede velgørenhedsorganisationer ofte lider af donortræthed efter en større katastrofe. I USA, for eksempel mange mennesker doneret til ofrets midler efter 2001-terrorangrebene. Selv om deres midler helt sikkert hjulpet nogen et sted, de donationer tog penge ud af deres samfund, og mange små velgørende organisationer rapporteret om en nedgang i donationer for fjerde kvartal af 2001 som resultat.

I andre tilfælde bliver folk frustrerede med konstante appeller til donation. Velgørende som konstant sender ud afsendere, skal du holde telefonen chauffører, og bruge andre taktikker for at bede om donationer kan trykke ud tålmodighed på deres potentielle donorer, der begynder at føle sig irriteret, snarere end filantropisk. Mange velgørende organisationer forsøger at holde sig til én stor kampagne for et år af den grund, selv om donationer er naturligvis velkommen året rundt.

Endelig er der nogle donorer vokser frustreret, når de donerer til velgørenhed, og intet synes at ske, og når velgørenhed ser ud til at være virkelig økonomisk roderi. Konstante forandringer i personalet, kampagne nærmer sig, og ledelse er alle tegn på, at en velgørende organisation kan være i knibe, og donorerne kan foretrække at sende deres penge til årsager, der faktisk ser ud til at virke. Det kan være frustrerende for spirende velgørende organisationer, som ikke er i stand til at gøre noget godt arbejde, fordi de ikke har nok midler.

Velgørenhed kan tage skridt til at undgå donortræthed såsom lanceringen begrænset, kortfattet kampagner og viser det arbejde, de gør for interesserede donorer. Donorer kan undgå at føle overbebyrdede ved at sætte en præcis budget for velgørende donationer, og at være bange for at sige, at de allerede har givet, når de bliver bedt om donationer, der overstiger deres budgetter. Det er også en god idé at kigge op velgørende organisationer for at sikre, at de er legitime, hvis du interesserer dig for hvordan din donationer bliver brugt.

Donorer kan også overveje den kendsgerning, at gaver ikke behøver at være i kontanter alene. Donorer kan tilbyde ting som blodet til Røde Kors, som altid har brug for blod, og varer som konserves, tæpper, bøger og gamle tøj til en række forskellige årsager, lige fra kirker til fødevarer banker.

Hvad er en gæld service fond?
Hvad er aktiver i alt?
Hvad er fast ejendom?
Hvad Har Du må ikke øge Mean?
Hvad er globale derivater?
Hvordan kan jeg reducere kreditkort udgifter?
Hvad er en Formular W-9?
Hvad koster per tusind Mean?
Hvad er en udenlandsk Exchange hækken?
Hvad er revisionsprocessen?
I økonomi, er hvad en bailout?

Leave a Reply

trade online