Hvad er driftsaktiver?

Nogle gange refereret til som driftskapital, driftsmidler er materiel, der tilhører en virksomhed, der anvendes aktivt i den løbende drift af virksomheden. Aktiver af denne type kan være materielle genstande såsom udstyr, eller immaterielle aktiver, såsom ophavsrettigheder eller varemærker. Så længe aktiv yder et bidrag til den generation af regelmæssig indtægt til virksomheden, kan det med rette betegnes som et operativsystem aktiv.

Når de fleste mennesker tænker på driftsaktiver, den første ting, der kommer til at tænke på er den fysiske ejendom, der huser virksomheden. Det kan omfatte kontorlokaler, hvor selskabets virksomhed drives, samt den plante, der anvendes til fremstilling af de varer, der sælges af virksomheden. Maskiner, der findes på anlægget gulvet og er direkte involveret i skabelsen af ​​produkter også betragtes som et operativsystem aktiv. Kontorudstyr, der direkte hjælpemidler inden for elproduktion og inkassering af indtægter er en anden type operativsystem aktiv.

Sammen med fysisk ejendom, er kontanter på hånden indregnes som et operativsystem aktiv. Den nuværende balance i tilgodehavender af en virksomhed er også betragtes som afgørende for den løbende drift af virksomheden. Kortfristede aktiver af denne type bidrager til at danne grundlag til at skrotte alle nuværende forpligtelser i tide, og hjælper med at holde virksomheden på et solidt økonomisk fundament, en faktor, som er meget vigtigt for investorerne.

Immaterielle aktiver er også centrale driftsaktiver i de fleste virksomheder. Aktiver, der er klassificeret som intellektuel ejendomsret er en del af denne gruppe. Alle varemærker eller ophavsrettigheder, der ejes af selskabet har direkte indflydelse på evnen af ​​virksomheden til at fungere. På samme måde, også aktiver, såsom patenter og mærke anerkendelse spiller en vigtig rolle i at holde forretningen i gang.

En af de funktioner af driftsmidler er at holde virksomheden i en position, hvor pensionering af kortfristet gæld er muligt, med kortfristet gæld er defineret som enhver gæld, der skal betales fuldt ud inden for de næste tolv måneder. Investorer ofte ser på den samlede værdi af driftsaktiver som et middel til at bestemme, hvis en virksomhed har, hvad den har brug for at generere indtægter, der kan afvikle disse kortsigtede forpligtelser. Hvis en virksomhed ikke har tilstrækkelig driftsaktiver, at investor forventes at anse selskabet for en større risiko, selv om mængden af ​​indtjeningen er rimelig, og bestanden er i øjeblikket klarer sig godt.

Hvad er en revisionsstrategi?
Hvad Er forordning W?
Hvad er et nominelt Finans?
Hvad kan gøres, hvis en forælder nægter at betale børnebidrag?
Hvad er en Børnepasning kupon?
Hvordan finder jeg en bestand CUSIP Number?
Hvad er indskudt kapital?
Hvad er over-the-counter-derivater?
Hvad er tab Reserver?
Hvad er de forskellige Derivatives strategier?
Hvad er Stock derivater?

Leave a Reply

trade online