Hvad er drypper?

Udbytte geninvestering planer, eller det drypper, er investeringsstrategier, der gør det lettere at udnytte udbytte genereret af forskellige beholdninger for at købe yderligere aktier i de samme bedrifter. I mange tilfælde, kalder et drop investere tilgang til indførelse af en mekanisme, der automatisk giver alle eller en del af udbytter modtaget fra udvalgte aktier af materiel, der skal bruges som midler til at købe flere aktier i de samme aktieoptioner. Med denne tilgang, kan investorerne gradvist øge deres beholdning i en bestemt bestand bedrift, som igen giver ekstra udbytte over tid.

I praksis arbejder drypper ved at omgå behovet for til rent faktisk at udstede en udbyttebetaling til aktionær. I stedet investor modtager anmeldelsen af ​​det samlede udbytte tjent i den periode, derefter en fordeling af antallet af aktier, der er blevet købt med at udbytte. Det er ikke usædvanligt, at det udstedende selskab til at dække eventuelle mæglerens honorar forbundet med transaktionen, og også prisen på aktierne på en lille rabat.

Både investorer og selskaber kan drage nytte af brugen af ​​drypper. For investorer, er evnen til at erhverve yderligere aktier mere eller mindre automatisk, hvilket gør det muligt at undgå besværet med at sende en ordre til en mægler med henblik på at erhverve yderligere aktier. Samtidig er investoren kunne erhverve dem yderligere aktier til en stykpris, der er mindre end den aktuelle markedskurs. Slutresultatet er evnen til at opbygge en rentabel portefølje for mindre penge og kræfter, en strategi, der ofte betragtes som en fantastisk måde at håndtere langsigtede investeringsmuligheder.

Virksomheder drager også fordel af den drypper tilgang. Evnen til at sælge yderligere aktier til investorer i stedet for at udstede udbytte effektivt hjælper virksomheden rejse yderligere kapital til brug for at udvide driftsøkonomiske. Derudover sparer virksomheden om de udgifter, der normalt forbundet med montering eller anden form for offentligt udbud, da de nuværende investorer er ved at opbygge tilgængelige aktier gennem drypper programmet.

En mulig ansvar for en drypper strategi er, at hvis de aktier udstedt af virksomheden begynder at vakle på markedet, kan investoren gøre klogt i at modtage udbytte og begynde at sælge sine aktier, før aktiekursen når et vist lavt niveau . Afhængigt af hvordan drypper tilgang er struktureret, kan der være en karensperiode, før de nyligt erhvervede aktier kan udbydes til salg. Af denne grund, er at læse vilkår og betingelser, der er forbundet med drypper tilbyde, før at forpligte sig til denne strategi ekstremt vigtigt.

Hvad er en Momentum Trader?
Hvad gør Revisorer gøre?
Hvad er finansiel innovation?
Hvad betyder Days in Inventory Mean?
Hvad er Finans Factoring?
Hvad er en digital tegnebog?
Hvilke grupper er betragtes som høj-risiko drivere?
Hvad er en pensionist,?
Hvad er fractional ownership?
Hvad er fordele og ulemper ved Carbon skat?
Hvad er Segment Reporting?

Leave a Reply

trade online