Hvad er Earnest Money?

Earnest penge, også kendt som en god tro depositum, er kompensation, der betales på det tidspunkt, kontrakten er underskrevet. Depositum tjener ét hovedformål – det viser, at køberen er seriøs om at følge op på kontrakten. Normalt alvor penge kommer op i fast ejendom, selv om det potentielt kunne bruges i andre typer af købsaftaler så godt. I fast ejendom kontrakter, er det ikke det samme som et acontobeløb, men det er ofte indgår som en del af udbetalingen.

I et klassisk eksempel på den måde, hvorpå alvor penge bliver brugt, En part indvilliger i at købe et hus fra part B. De to parter arbejder ud af købsprisen, og de bliver enige om en kontrakt og underskrive det sammen. Ved undertegnelse, en part giver en betaling af alvor penge, som er i besiddelse af en mægler. Når alle af finansieringen og andre emner er blevet behandlet, er det alvor penge pakket ind i udbetaling, og Party En overtager huset.

Fra en købers synspunkt, indikerer alvor penge sammen med en kontrakt, at han eller hun virkelig har til hensigt at købe huset. Når en kontrakt er underskrevet, er sælger ikke meningen at sælge huset til en anden, men sælgeren ville bakke ud, hvis en bedre aftale kommer op, selv med risikoen for potentielle sanktioner. Når alvor penge er involveret, opbakning ud bliver hårdere. For sælgere, er alvor penge en form for forsikring, fordi de fleste mennesker er uvillige til at gå væk fra deres betaling.

Værdien af ​​alvor penge i forbindelse med en købsaftale varierer. I nogle lokalsamfund, udveksle folk en dollar, eller et tilsvarende lave enhed af valuta, som en symbolsk handling. I andre tilfælde kan folk sat tre procent af værdien af ​​kontrakten. I alle tilfælde, er vilkårene omkring alvor penge præciseret i kontrakten – ikke kun det beløb, der vil blive betalt, men hvad vil der ske med de penge, hvis det er betalt, men handlen senere falder igennem. Købere, for eksempel, ønsker måske en tilbagebetaling klausul i tilfælde af, at de ikke kan få finansiering, mens sælgerne kan ønske et miste klausul, således at hvis køberne gå væk for en smålig grund, at sælgeren får lov til at holde fast i, at alvor penge som kompensation for hans eller hendes tid.

Earnest penge er normalt håndteres af en ejendomsmægler eller mægler. Det er generelt uklogt at udstede det direkte til sælgeren eller til en upålidelig tredjepart. Ejendomsmæglere er som regel glade for at håndtere alvor penge betalinger. Købere og sælgere skal være opmærksom på, at penge kan potentielt sidde i depot i lang tid, hvis handlen falder fra hinanden og vilkårene i kontrakten er uklare, og det kan tage en tur i retten for at frigive alvor penge.

I nogle kulturer er alvor penge kendt som heldige pengene. Der er tradition giver sælger det tilbage til køber, når udbetalingen er givet. Afkastet af midlerne antages at give god og lykke i fremtiden bestræbelser, og at fremme god vilje mellem køber og sælger.

Hvad er valuta?
Hvad er indkomst Smoothing?
Hvad er Minoritetsinteresser?
Hvad er et åbent element?
Hvordan vælger jeg den bedste Aktuarmæssige konsulentfirmaer?
Hvad er variabelt forrentede gæld Værdipapirer?
Hvordan Kan jeg finde frem til en ejendomsforsikring Estimate?
Hvordan vælger jeg den bedste hjem Flood Insurance?
Hvad er en Cash Kvitteringer Journal?
Hvad er det indre revision?
Hvad er en samlet gæld til Total Asset Ratio?

Leave a Reply

trade online