Hvad er efter skat bidrag?

Efter skat bidrag kan også kaldes frivillige bidrag. De består af penge du indbetaler på en pensionering konto eller livrente, efter du har betalt statslige og føderale skatter på det. Alle penge, du laver, der bliver indsat på en tilbagetrækningskonto har stadig social sikring skatter fjernet fra det, i hvert fald i USA. Men før skat bidragene betyder, at når du hæver, at penge på et senere tidspunkt, især hvis det er, før du går på pension, vil du nødt til at betale skat af det.

Folk har i stigende grad taget efter skat bidrag, fordi de mener, at tilbagetrækning af disse midler på et senere tidspunkt vil ikke blive beskattet. Nogle antager, at skatter kun kan gå op, og at der forhåbentlig deres personlige indkomst vil stige også. Tilbagetrækning før skat penge kan betyde, at betale en meget højere skat på det på et senere tidspunkt.

For eksempel, hvis du beslutter dig for at trække nogle af dine pensions-penge til brug ved flytning du måske nødt til at tage sig ganske lidt. Det beløb, du fjerner, afhængigt af hvordan det er brugt, kan i høj grad øge din samlede indkomst for året. Hvis du laver en årsløn på $ 60.000 amerikanske dollar (USD), fjernelse af $ 50.000 USD vil placere dig i en langt højere skatteklasse for det år, hvor du trækker disse penge. Nogle vil blive indhentet i slutningen af ​​året, hvis de penge var brugt på medicinske regninger, uddannelse eller købe et hjem, men dette kan ikke dække det hele.

Hvad betyder opstår, når en stor sum penge bliver fjernet fra et før-skat-konto er, at du normalt vil betale en stor del af dem i skat. Det kan ikke gavne dig, hvis du har brug for pengene med det samme, og finder det væsentligt reduceret, selvom du er i stand til at hente noget af det senere. Hvis disse penge er placeret i en efter skat bidragene konto, har du adgang til alle de penge, du tager ud. Det allerede er blevet bedømt som indtægt og beskattes i de foregående år, så der er ingen yderligere skat af de penge, men du kan betale lidt skat på renter lavet af de penge. Alle beløb du ønsker at fjerne fra en efter skat-konto kommer til Dem i fuldt omfang, ligesom de ville gøre, hvis du har fjernet dem fra en opsparingskonto, hvor du har lavet frivilligt efter skat bidrag.

Hvis der på et tidspunkt, skattesatser gøre stiger, kan du finder dig selv at betale meget mere i afgifter på før-skat investeringskonti. Det kan give mening at have en efter skat bidragene står for den grund, da de investerede penge kun kan beskattes en gang. På den anden side er det uklart, hvad der ville ske, hvis en anden skatte-plan blev vedtaget i fremtiden, for eksempel en afgift på køb snarere end på indkomst, som foreslået af nogle senatorer. I disse tilfælde vil det være svært at fortælle, hvis de penge, du har fjernet ville være fritaget for skat på indkøb, hvis det var blevet fjernet fra en efter-skat bidrag kilde.

Hvordan forbedrer jeg mit Net Asset Value?
Hvad er nettoomsætningsaktiver?
Hvad er en finansiel sikkerhed?
Hvad er de forskellige typer af hedge fond strukturer?
Hvad er Situationsbestemt fattigdom?
Hvad er Pension Lån?
Hvad er Obligationslaan med obligationer?
Hvad er FICA?
Hvordan får jeg Federal Student Aid?
Hvad er en opgørelse Reserve?
Hvad er de bedste tips til Day Trading valutaer?

Leave a Reply

trade online