Hvad er efterbetaling af skat?

Tilbage skatter er skyldige skatter fra et tidligere år eller tidsrum. Når en person skylder skatter, men ikke betale dem, når de forfalder, er resultatet efterbetaling af skat. Ligeledes underpaying skattemæssige forpligtelser også resulterer i efterbetaling af skat. En person kan underbetale skatter eller undlader at indberette skattepligtige indkomst med vilje eller ved et uheld. Uanset årsagen, men skat agenturer har ret til at kræve umiddelbar betaling og medføre betydelige bøder, sanktioner og interesse.

Selvom en person kan skylder tilbage skatter til et lokale, statslige eller føderale skattemæssige agentur, er udtrykket oftest bruges i forhold til føderale indkomstskatter. Hvert år, en forbløffende antal mennesker i USA undlader at indgive føderale indkomstskatter. Nogle savner arkivering kræves skat i et år eller to, mens andre kan gå glip arkivering i flere år ad gangen. Faktisk er der endda nogle personer, der skylder tilbage skatter fra årtier siden.

Folk undlader at indgive nødvendige selvangivelser for en lang række årsager. For mange er årsagen til de manglende midler. Bange for tilgodehavender på deres selvangivelse vil være for meget at bære, mange individer vælger at springe arkivering helt. Nogle har til hensigt at indgive på et senere tidspunkt, mens andre håber at kunne undgå arkivering og betale på ubestemt tid. Men efterbetaling af skat er en måde at indhente dem, der undgå at betale, før eller senere.

Heldigvis ikke på grund efterbetaling af skat ikke være ende på strafforfølgning. Ved at indsende efterbetaling af skat hurtigt og præcist, er mange personer, der formår at minimere bøder og sanktioner. Selv hvis en person skylder skatter i flere arkivering perioder, de fleste eksperter enige om, at arkivering sent selvangivelser er langt bedre end at risikere alvorlige problemer ved fortsat at undgå dem.

Hvis du skylder tilbage skatter, kan du ønsker at søge råd hos en skat professionel. En afgift professionel kan hjælpe dig med at vurdere din unikke situation og bestemme den bedste strategi for håndtering af den skat agentur. En afgift professionel kan også forberede din sen aflevering for dig, der gør det muligt for dig at få dem i så hurtigt som muligt. Desuden kan en dygtig skat professionel forhandle med de involverede skat agenturet på dine vegne, måske endda forhandle lavere straffe.

Hvis du er gør-det-selv-typen, kan du forberede din egen afkast. Bare sørg for at gøre dit bedste for at sikre nøjagtigheden af ​​din skat dokumenter. Der er mange edb-programmer til rådighed, der tjener til at gøre selvangivelse forberedelse nemt og hurtigt. Husk imidlertid, at sene føderale selvangivelse indgives på papir, ikke elektronisk.

Hvad laver en Venture Capital Investment Bank Do?
Hvad er en aktuel Dollar BNP?
Hvad er en SOX Audit?
Hvordan finder jeg Velgørende Hjælp til min familie?
Hvad er Chartered Financial Management?
Hvad er en fast rente Trust?
Hvad er en Ledger?
Hvad er de bedste tips for at spare penge?
Hvad er et aktieselskab?
Hvad er emissionshandelsdirektivet Market?
Hvad er metes og grænser?

Leave a Reply

trade online