Hvad er Ejendomsforsikring?

Ejendomsforsikring er en form for forsikring, der beskytter en bygning og dens indhold. Der findes en række typer af ejendomme forsikringer til rådighed på markedet, og når de køber denne forsikring produkt, bør folk helt sikkert konsultere en forsikringsagent at bekræfte, at de køber et produkt, der passer til deres behov. Når vi taler om forsikringsbehov, skal man være eksplicit om den type forsikring, de ønsker, og den dækning, de har brug for.

I et åbent fare ejendom forsikringspolice, er enhver form for skade, som ikke udtrykkeligt er udelukket i den politiske dækket. Opkaldt fare politikker præcisere en liste over mulige årsager til skader, der er dækket. Ejendom forsikring kan være specialiseret, som i tilfælde af jordskælv, oversvømmelse, brand, kedel, og tyveriforsikring produkter. Ejendommen forsikring vil normalt indeholde meget tydelige sprog om udelukkelser og undtagelser kan variere afhængigt af hvor man bor og hvilken form for politik er det.

Ejere af ejendomme almindeligt køb ejendomsforsikring, som vil give dem mulighed for at erstatte en struktur i tilfælde af, at de oplever en brand, jordskælv, oversvømmelse eller lignende katastrofe. Denne type ejendom forsikring kan specifikt udelukker indholdet af bygningen eller det kan udelukke visse former for indhold. For eksempel kan inventar dækkes, men løsøre er muligvis ikke. Separate politikker er tilgængelige for bolig, erhverv og industri-ejendomme.

Lejere kan også købe ejendomsforsikring. Kommercielle og industrielle lejere almindeligt købe forsikring, således at i tilfælde af, at deres lagre er beskadiget, kan de erstatte dem. Fordi en virksomhed kan have store mængder af kapital bundet i inventar og udstyr, kan sådanne underskud katastrofale uden forsikring til at dække dem. Residential lejere kan også drage fordel af ejendomsforsikring, selv om mange er uforsikrede. Lejere er nogle gange forbløffet over at lære, hvor meget det vil koste at udskifte deres ejendele efter en oversvømmelse eller brand uden forsikring til at dække tab.

Før du køber ejendom forsikring, bør lejere spørge deres udlejere om de politikker, der allerede er ude på ejendommen, og hvad der er dækket af disse politikker. Der er ingen mening i at overinsuring en bygning og dens indhold, og en udlejer kan have råd om forsikringsselskaber eller virksomheder til lejeren.

Ansvarsforsikring for ejendom er også tilgængelig. Ejendom skadesforsikring, som det kaldes, beskytter mennesker mod juridiske skader som følge af personskader eller skader på eller af deres ejendom. For eksempel kan en ejer af en detailbutik opretholde en ejendom tilskadekomne forsikringspolice, så hvis nogen gled og faldt i butikken, ville forsikringen betale den medicinske omkostninger og den eventuelle juridiske skader afsagt som følge af en retssag.

Hvad er Incremental Cash Flow?
Hvad er fordele og ulemper ved afledte værdipapirer?
Hvad er et negativt cash flow?
Hvad er en LIFO Likvidation?
Hvad er forskellen mellem en bankcheck og en bank Check?
Hvad er en Soda Skat?
Hvad er kontanter Skatter?
Hvad er et åbent element?
Hvad er Fakultative Genforsikring?
Hvad er forbindelsen mellem vareforbrug og vareforbrug?
Hvad er pålydende værdi?

Leave a Reply

trade online