Hvad er Ejendomsskat?

Ejendomsskat er en afgift udstedt af en regering på en persons fast eller personlig ejendom. Ejendommen er vurderet give den en værdi, og derefter denne værdi skal beskattes. Mængden af ​​ejendom skyldte skat bestemmes ved at gange den rimelige markedsværdi af ejendommen af ​​den aktuelle skattesats.

Beløbet beskattes på en given ejendom kan ændre sig over tid, baseret på en revurdering af ejendommens værdi. Typisk er ejendomsskat ikke øget som værdien af ​​hjemmet naturligt stiger

værdien af ​​den skat, generelt er fortsat baseret på værdien af ​​ejendommen på det tidspunkt, den blev købt. Større forbedringer kan dog ligesom at bygge et supplement til en eksisterende bolig, eller bygge et hjem på et ledigt stykke jord udløse revurdering og dermed en stigning i ejendomsskatten opkræves. Ejendomsskat love variere fra jurisdiktion

at være sikker på de love der gælder for en bestemt ejendom, bør man konsultere de relevante lovgivningsmæssige bord eller en professionel på området.

Ejendomsskat betalinger forfalder årligt i de fleste tilfælde, selv om det årlige beløb ofte er opdelt i periodiske rater. Dette kan betyde kvartalsvise betalinger, som er fælles med kommerciel ejendomsret. Med hjem, er det ofte opkrævet i månedlige rater, der må tilsættes til afdrag på realkreditlån.

Ejendomsskat er kendt af andre vilkår samt, undertiden omtales som en Realty skat, fordi det er oftest opkræves mod fast ejendom. Det kaldes også en værdiafgift, som blot betyder, at skatteprocenten er etableret af værdien. Der findes også forskellige typer af ejendomsskatter, som personlig ejendomsskat. Dette er normalt vurderes og opkræves særskilt fra ejendomsværdiskat og omfatter personlig ejendele som biler, motorcykler, campingvogne og både.

Lokale myndigheder såsom byer og amter stammer indtægter fra ejendomsskat. Ejendom skatteindtægter er generelt bruges til administration og udgifter til første respondenter såsom retshåndhævelse officerer, brandmænd og paramedicinere. Det er også bruges til at finansiere lokale domstole. Ejendomsskat hjælper også med at betale for tjenester, herunder EU-programmer, parker, borgerlige centre, biblioteker og skoler. Ofte skoledistrikter får en stor del af ejendomsskatter.

Typisk, staten indsamler også en del af ejendomsskat indtægter. I USA, er magten til at pålægge og opkræve enhver form for ejendomsskat betragtes som en stats fortegningsretsemission. Det er ikke umiddelbart anerkendt som en af ​​de beføjelser, den føderale regering.

Hvad er en Tilbagekøb aftalen?
Hvad er en Dealing skrivebord?
Hvad Har Du må ikke øge Mean?
Hvordan vælger jeg den bedste Aktuarmæssige konsulentfirmaer?
Hvad er schweiziske Private Banking?
Hvad er SMS Banking?
Hvad er en Diskretionære bekostning?
Hvad er fordele og ulemper ved betale via direkte debitering?
Hvor længe skal jeg holde min Skat Records?
Hvad er lukkepunkter?
Hvad er forbrugerundervisning finansiering?

Leave a Reply

trade online