Hvad er Electronic Banking?

Også kendt som netbank eller e-banking, elektronisk bankvirksomhed giver folk mulighed for at styre deres bankkonti over internettet. I de fleste tilfælde kan en konto sættes op på det tidspunkt en kunde åbner en kontrol eller opsparingskonto. Nogle banker giver deres kunder mulighed for at oprette budgetter, sende checks, og se måneders opgørelser. En stor fordel for elektronisk bankvirksomhed er, at folk der bruger det ikke længere behøver at holde et checkhæfte, fordi de fleste transaktioner er uploadet til bankens hjemmeside inden for én arbejdsdag. Det er vigtigt at øve god dømmekraft ved brug af elektroniske banktjenester, fordi penge, som regel kan bruges, hvis en brugernavn eller password kommer i besiddelse af en anden person.

Elektronisk bank-konti er kun tilgængelige for folk, der har en konto hos en bank, der tilbyder denne service. Kunden skal som regel få et log-in og midlertidig adgangskode fra en ansat i banken. Både brugernavne og adgangskoder kan ofte ændres til mere sikre bogstav og talkombinationer. Elektronisk bank konti er sjældent begrænset til folk, der har kontrol og opsparingskonti

dem med kreditkort, køretøj lån og realkreditlån kan også kvalificere sig. På den anden side kan en bank ikke har denne funktion tilgængelig for mennesker med visse former for regnskaber, men det hele afhænger af banken.

Evnen til at skabe budgetter og sende checks over internettet er nogle grundlæggende tjenester, der tilbydes af online banking websites. Det er ikke uhørt for kunderne til at købe forsikring gennem deres netbank-konti også. Nogle banker lover rabatter for køb gennem visse detailhandlere ved hjælp af bankens interface. De kapaciteter af online banking er rigelige.

En fordel for elektronisk bankvirksomhed er, at softwaren typisk holder styr på alle udgifter i forbindelse med kontoen. Det betyder, at kunden kan sætte en mindre indsats til at gøre det selv. En anden fordel for denne type bank er, at nogle banker muligt for kunderne at åbne og lukke sluttet regnskab, som besparelser. Det er nogle gange også muligt at opgradere en konto.

Mange online bank konti muligt for kunderne at se deres bank-konto og routing-numre. Dette er meget personlige oplysninger, som kan bruges til at købe ting online. Udlejning denne form for oplysninger tilgås af en fremmed kan føre til tyveri. Selv om der er en tilsvarende risiko med bærer rundt på bank-kontrol, gør online-handlende ikke bede om identifikation, inden at hæve penge fra en konto.

Hvad er CENVAT?
Hvad er et realkreditlån mægler?
Hvad er en endogen variabel?
Hvad er kvartalsvise Anslået moms?
Hvad er et kryds standard?
Hvad er en testamentarisk Trust?
Hvad er fleksible Spending konto grænser?
Hvad er en Capital-konto?
Hvad er en realiserede afkast?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Management Tools?
Hvad er udskudte indtægter?

Leave a Reply

trade online