Hvad er emissionshandelsdirektivet Market?

Den emissionshandel marked er en betegnelse for markedet skabt af miljømæssige initiativer for at sikre, at miljøskadelige udslip såsom kuldioxid holdes på et minimum. For at opnå dette mål, som kan gennemføres på et nationalt eller som i tilfældet med Kyoko protokollen, internationalt niveau, skal niveauet være indstillet til den acceptable mængde af emissioner i form af miljøeffekt. Alle parter, der deltager i denne type program, der går over de grænser, der skal købe tilladelser fra parter, der er gået under det krævede beløb og optjent point for deres indsats. På denne måde er et emissionshandelssystem marked skabt for disse tilgodehavender.

Miljøhensyn ofte flyver i ansigtet af produktionen indsats af store virksomheder. Disse problemer kan ofte udspiller sig på internationalt plan, samt, i betragtning af, at store, de udviklede lande, på grund af deres enorme mængde af forbruget, er blandt verdens værste forurenere. Mens regler kan være effektive til begrænse en sådan praksis, de giver intet incitament for de parter, der er miljøbevidste redde det faktum, at de ikke vil blive straffet. Et emissionshandel marked giver økonomisk motivation, så alle involverede kan finde bedste praksis for at drive forretning på en miljømæssig forsvarlig måde.

Opsætning af en emissionshandel marked kræver en vis herskende krop at sætte grænser for mængden af ​​potentielt skadelige emissioner, en virksomhed eller et land kan producere. Dette skete på internationalt niveau med Kyoto-protokollen, der forpligter alle tilhængere at holde sig inden for visse emissionsgrænseværdier. Det samlede beløb af acceptable emissioner er derefter delt op i enheder.

Når denne proces er afsluttet, er det op til parterne i en handel med emissioner på markedet for at forsøge at holde det forudbestemte standarder. Hvis de falder ind under de emissionsgrænser, vil de tjene point baseret på denne praksis. Parterne, at gå over de grænser, skal derefter købe kreditter for retten til at gøre det. Da dette er tilfældet, vil parterne kreditter sælge dem til de parter, der har brug for dem, og dermed skabe et marked for handel.

Som med alle andre finansielle marked, fungerer en emissionshandelsordning marked i henhold til lovgivningen i udbud og efterspørgsel. Hvis der er et overskydende beløb af miljømæssige lovovertrædere, vil disse parter holder kreditter finde dem at være værdifulde på grund af deres knaphed. På denne måde vil de lande og virksomheder på markedet, der har udviklet udledningen-venlige produktionsmetoder blive belønnet for deres indsats. De, der går over grænsen vil også være økonomisk motiveret til at forbedre deres præstationer. Når dette sker, miljø fordele i det lange løb.

Hvad er frem prisfastsættelse?
Hvad er form 1099-B?
Hvad er en fleksibel Annuity?
Hvad er en Homebuyer Tax Credit?
Kan jeg konkursramte på min Studielånssystem?
Hvad der er sandt og Fair Value?
Hvad er en fælles selvangivelse?
Hvad er Cross-Sikring?
Hvordan kan jeg gemme penge på elektricitet?
Hvordan vælger jeg den bedste Credit Management Software?
Hvad er Audit software?

Leave a Reply

trade online