Hvad er en 1099-en formular?

Den 1099-En form er en af ​​de formularer, der anvendes til at rapportere indtægter til USA Internal Revenue Service (IRS). Den 1099-En form er normalt bruges til at hjælpe skatteyderne præcist rapportere et hjem afskærmning på dette års føderale selvangivelse. Denne form er normalt udstedes, når en boligejer undlader at foretage rettidige betalinger på et boliglån, og långiver repossesses huset. I skattemæssig henseende, mener IRS tabet af et hjem til afskærmning for at svare til salget af samme hjem. Den 1099-En form generelt hjælper etablere en rimelig markedsværdi, salgsprisen og salgsdato til hjemmet, således at skatteyderne kan erklære en gevinst eller et tab, når de indberetter hjem afskærmning til skattemyndighederne.

USA IRS 1099-En formular er blot en af ​​de mange 1099 formularer, der anvendes til at hjælpe rapportere ikke-medarbejder former for indkomst til Internal Revenue Service. Skatteyderne er generelt forventes at omfatte kopier af alle 1099 formularer, når ansøgning, årets føderale selvangivelse. Den 1099-En form er generelt indgivet, når sikret ejendom, eller ejendom, som er blevet udbudt som sikkerhed for et lån, er overtaget af en långiver. Denne form er ikke altid indgivet, når sikret ejendom er forladt, men det er normalt forbeholdt for tilbageleveringen af ​​fast ejendom. Manglende betaling af personlige ejendele lån, såsom bil-lån, ofte ikke medfører udstedelse af en 1099-A.

Den typiske 1099-En form indeholder flere vigtige oplysninger. Långiverens kontaktoplysninger normalt angives, som det er låntagerens. Skatteyder identifikationsnumre og alle relevante kontonumre er også normalt anført på formularen.

Yderligere oplysninger, der normalt vises på 1099-En form omfatter den dato, hvor långiveren overtaget ejendommen, og den mængde penge, der stadig skylder på ejendommen på tidspunktet for tilbageleveringen. Ejendommens markedsværdi er generelt inkluderet. En kort beskrivelse af ejendommen kan indgå, og långiver vil normalt angive, om de anførte låntager var personligt ansvarlig for tilbagebetaling af det sikrede lån.

Skatteyderne kan typisk bruge forskellen mellem den rapporterede rimelige markedsværdi af afskærmet ejendommen og restbeløbet på lånet til at rapportere en gevinst eller tab på dette års føderale selvangivelse. Forside foreclosures er normalt rapporteret som salg af fast ejendom, med den afskærmning dato står i som salg dato, og de resterende saldo på lånet står i som salgsprisen. Eksemplarer af formularen udstedes normalt for både skatteyderne og til skattemyndighederne.

Hvad er de bedste måder at lære om aktier?
Hvad er en Health Savings Account Insurance Plan?
Hvad er First Stage Capital?
Hvad er et pyramidespil?
Hvad er en långiver?
Hvad er efterspørgsel Billing?
Hvad er et omsætteligt instrument?
Hvad bør jeg vide om navngivning af min ejendom som støttemodtager?
Hvad er en Certified Check?
Hvad er Prime Rate?
Hvad er en multiple-Step Resultatopgørelse?

Leave a Reply

trade online