Hvad er en 529 Fradrag?

En 529 fradrag er et fradrag, der er baseret på kollegium spareplanen kendt som en 529 spareplan. Dette fradrag beregnes ud fra penge doneret til planen ved den person, der åbnede og bevarer det, der er kendt som donor. De eneste fradrag, der gælder for en 529 plan, er dem, staten, hvor donor skaber den konto baseret på fonde har bidraget til, eller som følge af tab på kontoen oplevelser over tid. Et fradrag for tab, kan anvendes til at føderale og statslige skatter.

Opkaldt efter § 529 i Internal Revenue Service (IRS) kode, 529 planen tilbyder en hovedsagelig skatte-fri måde at betale for de videregående uddannelser. Planerne er sat op af en donor til en modtager i skole. Midler, der har bidraget til en 529, afhængig af oplysninger om den plan, kan omfatte undervisning, kost og logi, bøger og udstyr, så længe det bruges i forbindelse med deltagelse i en godkendt institution, som regel et universitet eller college, og er ikke beskattet.

Mange grunde til at overveje at bruge en 529 plan. Ud over de fradrag fås fra visse stater for bidrag til fonden, er de interesseerklæringer, der afgives fra kontoen skattefri, er alle udbetalinger til modtageren til brug sammen med skolen. Hvis midlerne ikke anvendes af modtageren, kan kontoen blive rullet hen til en anden berettiget modtager uden en straf. Planerne er temmelig meget hands-off, da de håndteres fra staten eller læring facilitet, og den mængde penge, der kan sættes i er normalt ret høj, typisk op til flere hundrede tusinde dollars. Donorer kan også trække midler til enhver tid, men der vil være en vurderet straf.

De vigtigste 529 fradraget til rådighed, er givet ved den stat, hvor donor bor. Det typisk kun gælder, hvis staten, hvor donor bor i den samme tilstand, hvor de åbner kontoen. Ikke alle stater giver 529 fradraget, og de beløb og oplysninger, vil variere fra stat til stat. Fradraget kan kun gives til donor, ikke modtageren.

I nogle tilfælde kan en 529 fradrag, hvis kontoen taber penge, kunne finde anvendelse, hvis kontoen er lukket, og de tab, tages som en specificeret fradrag. Dette kan være en vanskelig opgave, men som loven ikke er meget klar på, hvordan det håndteres. En anden ulempe er, at alle fradrag anvendes til staten afgifter kan have skal gives tilbage, hvis fradrag for underskud hævdes.

Hvad er de forskellige typer af Small Business Insurance?
Hvordan vælger jeg den bedste Silver ETF’er?
Hvad er en skat Lot?
Hvordan vælger jeg den bedste Savings Bond?
Hvordan kan jeg få min første Home Loan?
Hvordan får jeg et realkreditlån, når selvstændig?
Hvad er Stock Asset Allocation?
Hvad er en udenlandsk direkte investeringer?
Hvad Er en Lille grad af systematisk Risk?
Hvad er de forskellige typer af Fund Management gebyrer?
Hvad er etik i Financial Management?

Leave a Reply

trade online