Hvad er en administrativ skrivelse?

Comfort letters er uformelle breve, der nogle gange er forberedt af revisionsfirmaer. Genstanden for den administrative erklæring ofte fokuserer på resultaterne af en gennemgang af finansielle data i forbindelse med en given virksomhed. Selvom det ikke betragtes som et bindende dokument, vil brevet give generelle udtalelse fra revisor om den aktuelle finansielle status i selskabet.

Det er vigtigt at bemærke, at revisionen foretaget for udarbejdelsen af ​​en administrativ skrivelse ikke skulle anses for at være en grundig eller i dybden udforskning i den finansielle arbejdet i selskabet i spørgsmålet. Mere almindeligt, vil gennemgangen være en overfladisk en, der er ganske enkelt at sørge for, at den regnskabsmæssige praksis, der følges af selskabet er i harmoni med gældende statslige regler. Som en sekundær bekymring, kan gennemgangen også involveret at sikre, at dokumentationen er i orden for selskabet at udstede et offentligt udbud.

Når et revisionsfirma udarbejder en administrativ skrivelse, er det normalt efter anmodning fra det firma, der har planer om en form for udbud eller anden overvejer en form for virksomhed venture, der vil involvere et andet selskab. Modsat en formel revision, der er designet til at gå over hver aspekt af regnskabs-processen i detaljer, blot gennemgang for den administrative erklæring sørger for at bøgerne er i orden, og at posterne er logiske og konsistente. Teksten til administrativ skrivelse kan variere lidt, men indholdet normalt en tendens til at bekræfte, at der tegner sig for den selskabsskat synes at være i orden. I nogle tilfælde kan den administrative erklæring meddele adressaten, at gennemgangen afdækket problemer, der skal løses og rettes inden du fortsætter med et offentligt udbud eller andre partnerskab planer.

Ved ikke tid skal en administrativ skrivelse betragtes som et juridisk bindende dokument, der sikrer den finansielle stabilitet i selskabet. Men hvis revisionen i forbindelse med udarbejdelsen af ​​den administrative erklæring viser nogle uregelmæssigheder i den regnskabsmæssige proces, at bestille en fuld revision være en glimrende idé.

Hvad er et mæglerfirma?
Hvordan vælger jeg den bedste Financial Accounting-software?
Hvad er Kreditor Insurance?
Hvad er en Money Trust?
Hvordan vælger jeg den bedste Bond Yield?
Hvad er en kontrakt om Deed?
Når Er det sikkert at Giv ud Security Code på bagsiden af ​​mit kreditkort?
Hvordan vælger jeg den bedste Aktuarmæssige konsulentfirmaer?
Hvad er fælles Small Business udgifter?
Hvad er de forskellige typer af Roth IRA kvalifikationer?
Hvad er Kollision dækning?

Leave a Reply

trade online