Hvad er en administrator salg?

En administrator salg er en offentlig auktion, hvor en stykke af fast ejendom er solgt. Administratoren salget afholdes, når folk misligholder deres realkreditlån og långivere komme i besiddelse af ejendommen, og de er også afholdes, når folk undlader at betale deres ejendomsskatter og beskatning myndighed træffer ejendommen. Sådant salg er normalt anført i avisen, således at medlemmer af offentligheden er klar over, at ejendommen er til salg.

I tilfælde af belånte ejendomme når nogen pant en ejendom, en del af aftalen indebærer en klausul, der gør det muligt for långiver til at afskærme på ejendommen, hvis låntager ikke betaler. Når ejendommen er udelukket, er en person, der udpeges til at fungere som en administrator til at håndtere tilbageleveringen af ​​ejendom og salg på auktionen. Formålet med administrator salget er at samle den resterende del af lånet. Skat auktioner afholdes af lignende årsager.

En ejendom kan ikke sælges i en administrator salg uden varsel. Den person, der som standard er som regel sendt en serie af bekendtgørelser giver muligheder for at få strøm på kontoen. Hvis personen undlader at få nuværende eller at udarbejde en aftale, der giver mulighed for en betaling plan, kan administratoren salg bevæge os fremad, og en endelig meddelelse om salget vil blive sendt. Folk bør være opmærksomme på, at når ejendommen er solgt til en administrator salg, køber som regel får ret til øjeblikkeligt besiddelse.

Når salget er afholdt, administratoren starter byde på en pris, anses for rimelig. Administratoren kan også bestemme, at ejendommen ikke vil blive solgt, medmindre buddene passerer et vist beløb, som den udestående på realkreditlån. Hvis der ingen bud nå dette niveau, vil ejendommen ikke blive solgt, og administratoren vil forfølge andre muligheder for salg, såsom notering ejendommen med en ejendomsmægler.

På en administrator salg, Køb tilbudsgiverne ejendommen som den er. Nogle gange er det muligt at arrangere en inspektion før salget, men i andre tilfælde kan det ikke være. Titlen må heller ikke være klar. Desuden købere skal kunne betale kontant for ejendommen. Bydere på en administrator salg Det kan være nødvendigt at lægge et depositum, før de får lov at byde, således at administratoren kan være sikker på, at de vil gøre godt på deres endelige bud.

Hvad skal Chartered revisionsfirmaer Do?
Hvad er en betalte udbytteskat?
Hvad er indkomst Asset Allocation?
Hvad er en regering sponsoraftale?
Hvad er et investeringsprojekt?
Hvad er opkrævet midler?
Hvordan får jeg Federal Student Aid?
Hvad er Silver Bars?
Hvad er diskretionære udgifter?
Hvordan får jeg en kulturmæcenat?
Hvad er paradenummer?

Leave a Reply

trade online