Hvad er en afgiftsfritagelse?

En skattefritagelse er en nedsættelse eller afskaffelse af de skatter, der normalt pålægges enkeltpersoner og organisationer af statslige og føderale regeringer. For at være skattefri, skal en organisation opfylde visse kriterier, der specifikt er defineret af USA Internal Revenue Code (IRC). Mange organisationer, der modtager skattefritagelse i henhold til IRC er velgørende organisationer, kirker og andre organisationer, der drives for skattefrie formål.

En skattefritagelse er normalt gives til en organisation, der er en del af en sektor af økonomien, som regeringen ønsker at fremme økonomisk. Dette er helt sikkert tilfældet, for eksempel med velgørende organisationer. Regeringen ønsker at sænke skattetrykket på disse typer af organisationer, baseret på den forudsætning, at dette vil fremme den økonomiske aktivitet i de skattefrie organisation. Afgiftsfritagelse kan også tjene det formål at reducere de skatter, som pålægges et særligt segment i samfundet, af hensyn til retfærdighed.

Non-profit organisationer er generelt skattefri på et føderalt niveau i USA Disse kan omfatte skoler, kirker, velgørende organisationer, fagforeninger, og selv amatørsport ligaer. For disse organisationer, vil deres skattefritagelse afhænger af en række faktorer, såsom deres indtægtskilder, deres formål, og deres aktiviteter. Den skattelove på statsligt niveau også give skattefrihed for mange af de samme organisationer, selv om de love varierer fra plads til plads. Men generelt, ville de være fritaget for ejendomsskatter og statslige indkomstskatter, samt salg skat.

Derudover kan enkeltpersoner få en skattefritagelse for nogle typer af ydelser og indkomst. Livsforsikring fordele, for eksempel tjent ind under skattefri kategori, samt at bekæmpe betale for militært personel og interesse fra at investere i kommunale obligationer. Disse former for indkomst, samt flere andre, er skattefri på grund af hvordan de er modtaget. For-profit virksomheder har også en skattefritagelse til rådighed for dem i nogle tilfælde, især når de er generelt ses som giver en værdifuld service for samfundet eller et vigtigt produkt for økonomien. Disse afgiftsfritagelser er ofte kontroversielle, dog, og bliver kritiseret af dem, der føler, at dette giver skattefri virksomheder og unfair fordel.

Forskellige andre typer af skattefritagelse eksisterer for at opfylde behovene hos regeringen og forskellige jurisdiktioner. For eksempel er nogle organisationer, som videresælge varer, såsom teleselskaber, ofte er undtaget fra statens salg skatter. På skøn lokale regeringer, kan salget som finder sted på visse dage er fritaget for moms. Dette er en fælles begivenhed i ferieperioder og i kølvandet på naturkatastrofer, og bruges som et positivt incitament for forbrugerne til at købe varer.

Hvad er et stop Order?
Hvordan vælger jeg den bedste Tax Return Service?
Hvad er et abonnement aftale?
Hvilke faktorer bestemmer Råvarepriserne?
Hvad er en Allonge?
Hvad er finanspolitikken?
Hvad er Deltagelsesbaserede budgettering?
Hvad er de forskellige former for vederlag?
Hvad er produktaktivering Cost Management?
Hvad er fordelene af renters rente?
Hvad er et budget?

Leave a Reply

trade online