Hvad er en Afslutning Bond?

Færdiggørelsen obligation er en vigtig økonomisk enhed, der hjælper med at sikre, at projekter af alle slags er afsluttet, selv i tilfælde af, at ejeren eller låntager løber ud af de disponible midler. Afslutning obligationer er almindelige finansielle værktøjer i en række forskellige investeringer og finansielle ventures, der spænder fra realkredit til store byggeprojekter til produktion af større film.

En fuldendelse obligation er en ret almindelig værktøj, når det kommer til at sikre et realkreditlån til et større byggeprojekt. Som en del af låneaftalen til finansiering, der både var pantsætter og mortgagee beskyttet i tilfælde af økonomiske tilbageførsler. Obligationen vil sørge for, at bygningen vil blive bearbejdet til en punkt, som aktivet kan sælges og mindst investeringsbeløbet dækkes fra venture. Inden for grænserne af denne ansøgning, betyder en afslutning obligation der ikke er delvist opført skallen af ​​en bygning til venstre stående, uden udsigt til færdiggørelse, og ingen efterlades med ejerskab af ejendom, som har ringe eller ingen værdi.

Færdiggørelsen obligation er velkendt i verden af ​​underholdning. På grund af de enorme omkostninger forbundet med at producere en stor film, hjælper en afslutning obligationsinvestorer til at være sikker på, at selv i tilfælde af nogle uforudsete omstændigheder, vil der være ressourcer til rådighed til at fuldføre filme, redigere og eventuel frigivelse af produktionen. I fortiden, har afsluttet obligationer spiller ind, når vigtige støbt medlemmer blev udskiftet på grund af død eller sygdom, når filmkulisser blev ødelagt og måtte blive genopbygget, og en række andre katastrofer, som kunne lukke ned for hele projektet.

Bund og grund en afslutning obligation arbejder for at forhindre to begivenheder finder sted. For det første færdiggørelsen obligationen sikrer, at investorerne ikke vil miste de midler, de lånt eller investeret i et projekt, da projektet løb tør for penge og kunne ikke fuldføres. For det andet en afslutning lån beskytter initiativtager til projektet fra omstændigheder, der kan ikke med rimelighed forventet. Således færdiggørelsen obligationen er ofte en ønskelig finansielt instrument for både skabere og investorer.

Hvad er et lån amortiseringsplan?
Hvad er en stemme ved fuldmagt?
Hvordan køber jeg en struktureret Settlement?
Hvad er Regnskab Konservatisme?
Hvad er en grov Investment?
Hvad er en selvangivelse?
Hvad Er Fractional Mønter?
Hvad er en Line-of-kredit realkreditlån?
Hvad er en Dealing skrivebord?
Hvordan vælger jeg den bedste Gæld samlegodsspeditør?
Hvad er de bedste strategier til udbytte vækst?

Leave a Reply

trade online