Hvad er en afsluttende transaktion?

Lukning transaktioner er de endelige transaktioner, der fuldstændig betingelserne i en kontrakt. Generelt skal hver detalje i kontrakten være opfyldt, for at lukke transaktionen kan finde sted, og dermed færdiggøre affære. Afhængig af omstændighederne, kunne en lukning transaktion være et køb eller et salg. I begge tilfælde vil denne endelige handling på den del af investor bringe en eksisterende kontrakt på en given investering til ophør, og bane vejen for indledning af en ny kontrakt.

I situationer, hvor kontrakten indeholder en lang position, ville salget af investeringen betragtes som den afsluttende transaktionen. For forhold, der involverer en kort position, ville lukke transaktionen være for en kort position. Med begge scenariet vil investoren overveje at transaktionen, der skal opfyldes og fuldstændige, og ville være fri til at løse andre investeringsmuligheder.

Vigtigheden af ​​korrekt udførelse af et afsluttende transaktion, kan ikke undervurderes. For kontrakter, der skal betragtes som afsluttet, skal den endelige transaktion gennemføres på nøjagtig de vilkår, der er skitseret i selve kontrakten. Det betyder, at køber skal opfylde alle de kvalifikationer, betalingen skal være modtaget i den form er anført i kontrakten, og at sælger leverer aktierne i tide. Uden hvert punkt i aftalen er opfyldt fuldt ud, kan de lukke transaktionen ikke finde sted. Dette vil betyde, at kontrakten kan ikke rigtig betragtes som fuldstændig.

Med gennemførelsen af ​​lukning transaktionen, er enige om både køber og sælger til de vilkår og betingelser, der er forbundet med investering mulighed. Dette omfatter salgsprisen, antallet af enheder, der bliver handlet, og betalingsbetingelserne, der er aftalt mellem de to parter. Med gengivelse af betalingen, er det afsluttende transaktionen betragtes som fuldstændigt, og kontrakten er opfyldt.

Hvad er opkrævet midler?
Hvad er de forskellige typer af amortisering?
Hvad er forskellen mellem en bankcheck og en bank Check?
Hvad er en titel Binder?
Hvad er en nostro-konto?
Hvad er fordele Administration?
Hvad er en forbruger kredit Union?
Hvad er Volatilitet derivater?
Hvad er de bedste kilder til Short Sale Hjælp?
Hvad er en forhandlinger enhed?
Hvad er Butterfly strategien?

Leave a Reply

trade online