Hvad er en afvist Check?

En sprang check er en check, som er afleveret af en bank, fordi kontrollen er forfatteren ikke har tilstrækkelige midler, der er deponeret. Dette colloquialism henviser til det faktum, at checken er “kastet” tilbage fra banken

sådan kontrol kaldes også “gummi kontrol.” I USA, har ændringer i den måde, hvorpå kontrollen behandles øget muligheden for hoppende checks, som check forfattere kan ikke længere stole på såkaldte “flyde.”

Når nogen skriver en check til en anden eller til et selskab, denne enhed igen indskud checken i banken. Når en bank processer deponeret kontrol, den hører udstedende bank for at sikre, at forfatteren af ​​kontrollen har nok penge til at betale for det. Hvis finansieringen af ​​kontrollen er tilstrækkeligt, depositum går igennem, og midlerne overføres fra kontoen for forfatteren til en konto tilhørende modtageren. Hvis midlerne ikke er tilstrækkelige, behandling banken springer kontrollen tilbage til den person, der forsøgte at deponere den så han eller hun er klar over, at depositum ikke er gået igennem.

Fordi en stor del af papirarbejdet ledsager afviste check, banker typisk opkræve et gebyr for behandling af dem. Dette gebyr kan anvendes på den person, der forsøger at deponere checken eller til den person der skrev checken. I nogle tilfælde vil en bank dække en hoppe check, og derefter oplade forfatteren for at gøre op forskellen i fonde. Generelt, når en check bounces tilbage til en person eller virksomhed, vil der blive grebet mod forfatteren at inddrive de midler, da formodentlig Forfatteren har allerede nydt den tjeneste at hoppe kontrol skulle betale for.

I nogle regioner, bevidst folk skriver checks, som kunne hoppe, bygger på et koncept kendt som “flyde.” Float antager, at det vil tage flere dage for en check for at blive behandlet, og i denne periode kontrollen forfatter kunne hæve og indbetale de nødvendige midler til dækning af de returnerede check. Denne praksis er ikke tilrådeligt, da mange banker nu bruge øjeblikkelig behandling, i hvilket tilfælde den midlertidige mangel på midler kunne være et alvorligt problem.

De fleste forsøger at forhindre generere en kastet kontrol, fordi det kan reflektere dårligt på en kredit rekord, og gentagen kastet kontrol kan føre til at blive blacklistet af en bestemt virksomhed. Udlejere, for eksempel, kan kræve betaling af husleje i form af kontanter eller penge ordrer i fremtiden, hvis en lejer skriver en dårlig check. Gebyrerne for checks kan også rack op overraskende hurtigt, og forfatteren kan drages til ansvar for kriminelle handlinger taget på vegne af checken er udpegede.

Hvordan vælger jeg den bedste forretning ejendomsforsikring?
Hvad er en velkonsolideret selvangivelse?
Hvad er en revisionspåtegning?
Hvad er en Master Budget?
Hvad er en notar?
Hvad er en Certified Check?
Hvad er de forskellige måder at analysere finansielle udsagn?
Hvad er en stat Medarbejder Credit Union?
Hvad er de forskellige typer af selvangivelser?
Hvad er fattigdom Mentalitet?
Hvad er en Billing Cycle?

Leave a Reply

trade online