Hvad er en aktuel Dollar BNP?

Den nuværende USD BNP, eller bare Current BNP, er et middel til at forstå den seneste beregning af bruttonationalproduktet (BNP) i forhold til indeværende år dollars. Nogle gange refereret til som Nominel eller Chained Dollar BNP, sammenligne den nuværende BNP til den nominelle bruttonationalprodukt andre år vil ikke højde for virkningen af ​​inflation på den relative værdi, medmindre de andre år også omdannes til strøm dollars.

I kontrast til nuværende USD BNP, er Real BNP højde for inflationen ændringer, når man sammenligner to år eller længere. Dette i kraft, gør det til en lettere sammenligning, da det bliver muligt at identificere den sande værdi af bruttonationalproduktet genereret Produkt. For eksempel, hvis de nuværende USD BNP for det seneste kalenderår angivet en 10% stigning i forhold til det foregående år, men inflationen var på 4% vil slutresultatet blive en reel stigning i bruttonationalproduktet på kun 6 %.

Mens den nuværende USD eller nominel BNP som ikke tager højde for ændringer i inflationen fra den ene periode til den anden, kan kende de tal stadig være nyttigt i et par forskellige måder. Først, den nuværende USD beregning repræsenterer markedsværdien af ​​varer og tjenesteydelser, der produceres i den økonomiske betragtede periode. Med andre ord, repræsenterer figuren virkeligheden af ​​værdien af ​​varerne på det tidspunkt, de blev produceret. At vide dette tal er nyttigt for at forstå præcis, hvad der skete inden for en given økonomi på det pågældende tidspunkt. Ofte kan disse oplysninger bidrage til at forklare de økonomiske tendenser, der opstod i senere perioder, og hvorfor de fandt sted.

En anden fordel ved at kende nuværende USD BNP, er, at det danner grundlag for at sammenligne den faktiske eller reelle mængde af vækst, der fandt sted mellem to forskellige økonomiske perioder. Ved at opdele nuværende USD BNP i, hvad der er kendt som den BNP-deflator, er det muligt at tage højde for ændringer i inflationen mellem to forskellige år. Hvis du gør det tillader sammenligninger af bruttonationalproduktet i to forskellige perioder i vendinger, der virkelig viser den relative værdi af varer og tjenesteydelser mellem de to perioder. Det hjælper også vise, hvorvidt der var virkelig nogen vækst i økonomien.

For eksempel antager den senest afsluttede økonomiske periode er identificeret som År A, mens de foregående økonomiske periode er kendt som Årets B. Hvis den nominelle eller Current Dollar, BNP for År A er $ 100B i USA dollars, og BNP-deflatoren er 5%, det gør Real BNP for År A $ 95.24B USD. Hvis den aktuelle BNP for år B kom til $ 92B USD, derefter sand den økonomiske vækst fandt sted. Men hvis År B havde en nominel eller Strøm, BNP på $ 96B USD, denne formel vil afsløre, at økonomien er faldet, selvom der var en stigning i de løbende Dollar BNP fra år B til År A.

Hvad er intern Expansion?
Hvad er bærer Bond?
Hvordan vælger jeg den bedste aktieinvestering?
Hvordan får jeg den bedste satser på overtræk?
Hvad er et fælles checkkonto?
Hvad er de forskellige typer af Managerial Accounting værktøjer?
Hvad betyder Days in Inventory Mean?
Hvad er en IRS løn udlæg?
Hvad er sundhedsudgifter?
Hvad er det binomiale Option Pricing Model?
Hvad Er Reinsurance traktaten?

Leave a Reply

trade online