Hvad er en anslået selvangivelse?

I USA er en anslået selvangivelsen den form, der er indgivet til Internal Revenue Service (IRS) for at beregne den skat skyldige beløb, når en skatteyder indtægter er ikke underlagt tilbageholdelse. Generelt en skattepligtig indgiver en anslået selvangivelsen, når de forventer at skylder mindre end $ 1.000 US Dollars (USD) efter fradrag af din tilbageholde beløb og skattefradrag. Hertil kommer, forventer skatteyderne deres tilbageholdelse og skattefradrag for at være den mindste af de to beløb: 90% af afgiften beløb på selvangivelsen eller 100% af afgiften på det foregående års selvangivelser.

IRS Form 1040-ES er den form, som skal udfyldes og arkiveres ved indgivelse af en anslået selvangivelse. Arbejdsarkene til rådighed i form gåtur skatteborgerne gennem beregning af den beregnede skat, der er skyldige.

Form 1040-ES er en form, der er indgivet i tillæg til den formular 1040 føderale selvangivelse. De primære komponenter eller faktorer til vurdering af de skyldige skat er det korrigerede bruttoenergiforbrug indkomster og fradrag. Den skattepligtige vil også være nødvendigt at trække oplysninger fra bestemte linjer på formular 1040.

Hvis forskellen mellem den krævede årlige betaling til undgå straf (Linje 14c fra form 1040-ES) og Line 15 i samme form er nul eller mindre end nul, så den skattepligtige er ikke forpligtet til at foretage skønnet skattebetalinger. Hvis dette tal er større end nul, så skatteyderne bliver nødt til at trække den indkomstskat tilbageholdt og skønnes at være tilbageholdt i løbet af skatteåret fra den samlede anslåede skat for skatteåret bliver arkiveret.

Hvis svaret er mindre end $ 1.000 USD, da den skattepligtige er ikke forpligtet til at betale et anslået skattebetaling. Hvis svaret er $ 1.000 USD eller mere, så den skattepligtige er forpligtet til at foretage skønnet skattebetalinger, og bliver nødt til at beregne betalinger.

Den beregnede skat tilbage ydelser forfalder fire gange i løbet af året. Den første betaling er i april, og den anden betalingen forfalder i juni. Den tredje betaling forfalder i september og den endelige betaling forfalder i januar det følgende år. For eksempel, ved indgivelse af føderale selvangivelser for 2010, da den endelige udbetaling skulle foreligge i januar 2011. Den første betaling, skyldes i april, er for en fjerdedel af beløbet på Linje 16a i Form 1040-ES. Dette er tallet beregnes ved at trække den indkomstskat, der tilbageholdes, og skønnes at være tilbageholdt i løbet af skatteåret fra den krævede årlige betaling for at undgå en straf. Som skattelovgivningen er genstand for hyppige forandringer og opdateringer er de skattepligtige rådes til forskning i emnet på IRS hjemmeside, eller søge råd hos en certificeret skat tilberedningsvirksomheden eller revisor for at undgå at gøre potentielt dyre fejltagelser.

Hvad er Niveau II citater?
Hvad er en god og afsluttende tilbud?
Hvad er en nøglefærdig løsning?
Hvad er en teknologi, ETF?
Hvad er fordelene ved Kautions Bonding?
Hvad Er Stakeholder Theory?
Hvad er en fælles selvangivelse?
Hvad er General Ledger Koder?
Hvordan vælger jeg den bedste cash Deposit Tasker?
Hvordan kan jeg gemme penge på elektricitet?
Hvad er en kapitaltilførsel?

Leave a Reply

trade online