Hvad er en arbejdsløshedskasse Appel?

En arbejdsløshedskasse appel er en udfordrer til afgørelsen af ​​en arbejdsløshedskasse agentur for ikke at tildeling eller suspendere arbejdsløshedsydelser til en individuel såvel som en udfordring på den del af arbejdsgivere, som indsigelse mod en tidligere medarbejders modtager disse fordele. I lande, der tilbyder arbejdsløshedsforsikring, herunder USA, er retten til at appellere en afgørelse truffet af en arbejdsløshedskasse officielt en vigtig beskyttelse for dem, der har mistet deres job samt arbejdsgivere. Processen for at indgive en arbejdsløshedskasse appel varierer fra jurisdiktion, ligesom appelprocessen. I USA, sætter hver stat sin egen arbejdsløshedsforsikring appelprocessen og appellanterne kan typisk tage deres sag for deres stat Højesteret om nødvendigt.

Arbejdsløsheden kompensation giver indtægter til enkeltpersoner, der ikke længere er ansat. Denne form for social sikring findes i mange lande, og standarderne for at modtage ydelser og arkivering appeller varierer meget. I USA, den føderale regering mandater arbejdsløshedsforsikring dækning, som er betalt af arbejdsgiverne og i nogle stater. Medarbejdere gennem skatter Medlemsstaternes regeringer har til opgave at administrere disse programmer i overensstemmelse med både staten og føderale love og bestemmelser. For at opnå disse fordele, må mennesker, der mistede deres job at kunne vise, at de er arbejdsløse uden skyld i deres egen, og at de tjente penge nok i den tid, de har arbejdet for at deltage i programmet.

Når en person i USA, gælder for arbejdsløshedsforsikring, vil hans Statslig arbejdsløshedsunderstøttelse kontor underrette sin tidligere arbejdsgiver. Hvis den tidligere arbejdsgiver mener, at medarbejderen ikke er berettiget til arbejdsløshedsforsikring, kan den indgive en indsigelse. Arbejdsgivere typisk protest tildeling af arbejdsløshedsunderstøttelse i situationer, hvor den ansatte blev fyret på grund af forseelse eller bare forlade sit job. Dette er fordi arbejdsgiverne måske nødt til at betale en højere skatteprocent, når medarbejderne hævder arbejdsløshedsforsikring. En tilstand officielle gennemgår arbejdsgiverens indsigelse og træffe en beslutning om medarbejderens fordele.

Efter den officielle informerer både den tidligere arbejdsgiver, og ansøgeren om sin beslutning, kan hver part typisk har ret til at indgive en arbejdsløshedskasse appel. I mange lande, typisk at appelsagen indledes med en høring foretaget af en administrativ lov, dommer eller referee. Høringen kan foretages over telefonen eller personligt. Hvis en af ​​parterne ikke kan lide resultaterne af denne høring, kan de være i stand til at appellere til en højere myndighed, såsom en arbejdsløshed provision. Til sidst, kan sagen gå til domstolene, hvilket resulterer i hvad der kan være en langvarig juridisk kamp mellem de parter.

Hvad er Kidnap og Ransom Insurance?
Hvad er forbindelsen mellem Flood Insurance og et realkreditlån?
Hvad er perfekt konkurrence?
Hvad er et omsætteligt instrument?
Hvad er en revisionspåtegning?
Hvad er geografisk Pricing?
Hvad er en Rentabilitet Index?
Hvad er et offshore Trust?
Hvad er de bedste tip til lav risiko Investering?
Hvad er ulykke Bilforsikring?
Hvad er Casualty Forsikring?

Leave a Reply

trade online