Hvad er en asset swap?

Som et middel til at hjælpe cash flowet i en virksomhed fungere mere effektivt i forhold til de nuværende forpligtelser, som besiddes af organisationen, er asset swap en fantastisk måde at udnytte renten bedst muligt. Den asset swap omfatter skabelsen af ​​en pakke, der inkluderer en slags kassekredit medium eller aktiv og en swap af aktiver svarende til værdien af ​​at skabe en variabelt forrentet instrument. Mere enkelt, i en udveksling af aktiver, er et anlægsaktiv manipuleret til at blive en flydende aktiv.

Nogle gange refereret til som et aktiv udveksling, asset swap er især nyttigt med rentebærende obligationer. Brug af asset swap metode til at udveksle to forskellige typer af obligationer kan oprette, hvad der betegnes som en grov spredning. Denne brutto spredning er fremkommet ved at beregne værdierne af cash flow fra obligationen, antager nul satserne for obligationen. Med antallet beløb af brutto spredt anvendelse på værdien af ​​obligationen, der bruges i swap eller bytte, skaber dette en situation, hvor den beregnede værdi af obligationen bliver lig med den markedspris, at obligationen i øjeblikket kan kommando.

Anvendelsen af ​​en asset swap kan være nyttigt, når der er et ønske om at bringe de nuværende forpligtelser i selskabet nærmere i tilpasningen til værdien af ​​de aktiver, der kontrolleres af organisationen. Benytte sig af denne strategi, når de forbereder sig på at søge yderligere finansiering til en fusion eller en udvidelse projekt vil bidrage til at gøre selskabet mere attraktivt for långivere. Samlet set vil de positive aspekter af den nuværende portefølje af aktiver blive mere synlige, samt demonstrere færdigheder af den finansielle team til at gøre bedst mulig brug af disse aktiver. Med den konsekvens at både økonomien i virksomheden og personale, der kontrollerer disse finanser er op til opgaven med at tilbagebetale lånet til tiden, er at opnå finansiering en lettere proces.

Mens en asset swap ikke nødvendigvis er den mest produktive finansielle strategi i enhver situation, checker ind på muligheden for at anvende denne metode til at maksimere effektiviteten af ​​alle aktiver, som de vedrører selskabets passiver er helt sikkert værd at den tid og kræfter. I det mindste, vil et forsøg på at forberede sig til en potentiel asset swap gør det nødvendigt at grundigt at gennemgå status for hver af aktiverne i øjeblikket i kontrollen med selskabet. En klar forståelse af den aktuelle finansielle situation selskabet altid er hjælpsom, og kan føre til den konklusion, at en asset swap er i den bedste interesse Corporation.

Hvad er indskudt kapital?
Hvad er Stock Portfolio Management?
Hvor kan jeg Exchange Udenlandsk valuta?
Hvad er de bedste strategier for at sælge put-optioner?
Hvad er en cosigner?
Hvad er gældseftergivelse?
Hvad er metes og grænser?
Hvordan vælger jeg den bedste high-risiko aktier?
Hvad er en aflevering?
Hvad er finansiel Betting?
Hvad er private realkreditlån?

Leave a Reply

trade online