Hvad er en automatisk pengeoverførsel?

Som en af ​​de mest praktiske måder at betale regninger og modtage lønsedler, er den automatiske overførsel af midler til en finansiel transaktion, der sikrer midler sendes og modtages til tiden uden behov for menneskelig indgriben. Her er nogle eksempler på, hvordan en automatisk overførsel af midler funktioner, og hvorfor muligheden er sådan et værdifuldt værktøj.

Overførsel af midler var engang en praksis, der kun kunne gøres manuelt. Selv i de tidlige dage af computerteknologi, havde en overførsel af midler for at være indledt af en autoriseret person i en finansiel institution, og også modtaget og lagt i den modtagende ende. Selvom manuelle overførsler af midler gør det stadig forekommer, er det ikke muligt at oprette planlagte eller tilbagevendende automatiske overførsler af midler til at håndtere en række situationer. En af de mest almindelige anvendelser af automatiske overførsel af midler aktivitet har at gøre med Husholdningernes konti.

I dag er det muligt at opsætte månedlige stående betalinger til forsyningsvirksomheder, herunder internet-tjenester og mobiltelefonen udbydere. Med behørig tilladelse af ejeren af ​​kontoen, automatisk forsyningsselskabet genererer en elektronisk faktura til en kontrol eller tilsvarende konto. Midlerne fjernes automatisk fra den autoriserede konto samme dag hver måned og automatisk videresendt til nytte tjenesten. Ingen menneskehænder er involveret i processen, når den stående bemyndigelse sættes på plads.

På samme måde kan automatik pengeoverførsler også bruges til at modtage betalinger også. Mange virksomheder i dag benytte sig af muligheden for at betale de ansatte ved hjælp af en automatisk overførsel af midler. Alt, hvad der kræves, er for arbejdsgiveren at indtaste bankoplysninger for hver medarbejder, der er nedsat lønningslisten profilen til også at omfatte de nødvendige oplysninger til grund for betalingen. Når på plads, er overdragelsen automatisk foretaget, baseret på de protokoller, der i lønsystemet. Medarbejderne behøver ikke at finde tid til at deponere en løn check, heller ikke de nødt til at vente på check til klare, før de har adgang til midlerne. Den automatiske overførsel af midler er sikkert, let og hurtig.

En automatisk overførsel af midler kan være sat op til at foregå på samme tidspunkter hver måned, som på den første og femtende, eller de kan etableres at forekomme på de samme dage i måneden, såsom den anden og fjerde fredag. Der er en række fordele for forbrugeren, når det kommer til automatisk pengeoverførsler.

Først er der den bekvemmelighed for ikke at skulle sætte sig ned og skrive checks hver måned. Betalingerne til de utility regninger og husleje eller prioritetslån bliver automatisk trukket fra bankkontoen. For det andet, modtager en lønningslisten kontrol af en automatisk overførsel af midler er sikker, ikke kræver nogen handling på den del af den ansatte, og er normalt krediteres bankkontoen på den samme dag den er modtaget. Sidst, brug af automatiske midler overføre teknologi hjælper med at fjerne papirarbejde for både leverandøren og forbrugeren. Kombinationen af ​​lethed, komfort og effektivitet er med til at gøre begrebet af en automatisk overførsel af midler mere populær for hvert år.

I Finans, hvad stempelafgift?
Hvad er de forskellige typer af Maternity Grants?
Hvad er leverandør Credit?
Hvad er en kontantrabat?
Hvad er en Capital ressource?
Hvad er Investment Portfolio Management?
Hvad er et særligt formål,?
Hvad er et rejsegavekort?
Hvad er Ejendom bruge?
Hvad er en Cash salg?
Hvad er legemsbeskadigelse ansvarsforsikring?

Leave a Reply

trade online