Hvad er en balance?

Som en af ​​de mest grundlæggende af alle regnskaber, er balancen bare en hurtig og nem at læse resumé af den finansielle situation for en person, et firma, non profit organisation, eller en offentlig myndighed eller et agentur. Fokus i balancen er at give et øjebliksbillede af alle nuværende aktiver og passiver i virksomheden, med et øje til at forstå nettoværdien af ​​virksomheden.

Nogle gange refereret til som en angivelse af tilstand, strukturen af ​​en balance, er typisk meget enkel. Den mest grundlæggende balance tendens til at gruppere aktiver i henhold til specifikke overskrifter i venstre side af dokumentet. Aktiver er identificeret ved navn i en kolonne med en anden søjle umiddelbart efter, der indeholder værdien af ​​aktivet. Ofte er der en gruppe subtotal, derefter en grand samlede aktiver ved slutningen af ​​kolonnen. Strukturen for gæld følger de samme grundlæggende mønster. Forpligtelser er grupperet på højre side af balancen, i henhold til standard regnskabspraksis. En værdi er tildelt hver enkelt ansvar, da en gruppe subtotal beregnes. Den store samlede kortfristede gældsforpligtelser er optaget i bunden af ​​pladen.

Balance er en af ​​de mest nyttige former for regnskaber, og kan bruges i alt fra enkelte hjem budgetter hele vejen igennem til multilevel selskaber. Personer, der undertiden forveksles med aflæggelsen af ​​regnskab er som regel i stand til at læse balancen uden problemer. Denne enkle tilgang til finansiel optagelse gør det muligt for alle fra en teenager, der ønsker at holde trit med hans eller hendes deltid indtjening og udgifter hele vejen igennem til høj drevet investorerne let kan forstå deres nuværende økonomiske situation.

At lære at skabe denne type finansielle resumé er ikke svært at gøre. Enhver grundlæggende regnskabsmæssig bog vil skitsere processen i bare et par skridt. Der findes en række gratis balancen elektroniske dokumenter på internettet, der er klar til download. Endelig er det nemt at skabe en balance ved hjælp af regneark, der er inkluderet i tekstbehandlingsprogrammet pakker, der er en del af standard-programmer på en ny computer. Selv en, der er skræmt ved aflæggelsen af ​​regnskab vil finde, at en balance er let at vedligeholde, og helt sikkert hjælper med at holde den person eller enhed, op til hastighed på den aktuelle tilstand af relevante finanser.

Hvad betyder Dash til papirkurven Mean?
Hvad er de bedste tips til brug af Financial Accounting?
Hvad er en non-profit Endowment?
Hvad er de bedste tips til kortslutningsbroer aktier?
Hvad er Amortisering?
Hvordan Kan jeg købe børnetøj på et budget?
Hvordan vælger jeg den bedste Silver ETF’er?
Hvad er en gennemsnitlig daglig Balance?
Hvad er de forskellige typer af Domestic Partner fordele?
Hvad er en udvikling af landdistrikterne realkreditlån?
Hvad er en Rentabilitet Index?

Leave a Reply

trade online