Hvad er en bank Obligationslaan?

En bank obligationslån er et finansielt instrument er udstedt af en bank til investorer som et middel til at rejse kapital. Den bank, der udsteder et obligationslån indvilliger i at foretage regelmæssige rentebetalinger til investor om, hvad det væsentlige er et lån fra investor til banken. Ved afslutningen af ​​perioden banken obligationslån, returnerer banken hovedstolen på lånet til investor sammen med eventuelle resterende renter. I modsætning til en obligation, er et obligationslån er sikret ved en specifik sikkerhedsstillelse, at investor kan gøre krav på standard.

Selv de største finansielle institutioner kan have brug for kapital på et tidspunkt at finansiere en form for vækst eller nye initiativ. Denne finansiering kan komme på højeste niveau fra andre institutioner og være langt ud af rækkevidde for almindelige investorer. Den lejlighed, dog vil bankerne forsøger at rejse penge nå ud til gennemsnittet investorer med langsigtede tilkendegivelser af kapitalindskud, der kan købes på det frie marked. En investor, der køber en bank obligationslån køber ind i denne gæld.

Der er mange ligheder mellem en bank obligationslån og et bånd, idet de begge er gældsinstrumenter, som i gennemsnit investor giver et lån til en institution og modtager returnering af hovedstol plus renter. Den største forskel kommer fra det faktum, at obligationer generelt tilbyder ingen sikkerhed for investoren. Dette betyder, at der ikke er nogen garanti for investoren ved at købe det obligationslån, at hans investering kapital kan returneres til ham.

Til gengæld for at påtage sig den ekstra risiko, er investor generelt lovet en højere rente på en bank obligationslån end hun ville få fra en obligation. Disse rentebetalinger er generelt lavet af banken hele levetid forskrivning aftale. Hvis investor finder en pålidelig bank om at udstede et obligationslån, kan investeringen være en sikker måde at generere betydelige afkast. Desværre er svindel været forbundet med bank obligationer i fortiden, skal så investorerne gøre ordentlig forskning, før du fortsætter.

For en bank, er den fordel at en obligation sammenlignet med en obligation, der de penge skylder til investorerne ikke er bundet, hvilket betyder, at banken kan bruge det at generere flere midler. Hvis en bank misligholder sine obligationslån forpligtelser, vil investorerne holde gælden ikke har krav på nogen af ​​bankens aktiver. I dette tilfælde ville den person, der holder en bank obligationslån stå sammen med alle andre almindelige investorer og modtage tilbagebetaling først efter aktiver, der er hævdet af andre organisationer er blevet uddelte.

Hvad er en Cash & Carry Trade?
Hvordan kan jeg lære, hvor at investere penge?
Hvad er de forskellige typer af finansiel støtte kvalifikationer?
Hvad er CFA Institute?
Hvad er et konglomerat?
Hvad er Årlig omsætning?
Hvad er efterspørgsel på markedet?
Hvad er bruttomargin?
Hvad er Private Equity Placement?
Hvad er en Flash-rapport?
Når Kan nogen sætte pant i mit hus?

Leave a Reply

trade online