Hvad er en bankcheck?

Den bankcheck er kendt af mange synonymer. Det kan kaldes en bankcheck, en Tellers check, en kasserer check, eller en officiel kontrol for blot at nævne nogle få. Det er anderledes end den form for kontrol, du vil skrive fra et personligt bankkonto, og som regel betragtes som mere acceptabelt for visse transaktioner, fordi det giver i de fleste tilfælde en garanti for betaling til modtageren af ​​checken.

Hvad gør bankcheck unikke er, at midlerne ikke er trukket fra din personlige konto. Som de fleste mennesker kender, kan midlerne skift i en personlig konto på daglig basis. Selv hvis du kan bevise over for nogen, at du har penge i din konto til dækning af en check, der kan kun være sandt for et øjeblik eller to. Kontrol er ryddet i den rækkefølge, de modtages, og hvis du har andre udestående kontrol, vil værdien af ​​din checkkonto skift, når denne kontrol gør klar.

For at få en bankcheck, du trækker penge fra din personlige konto eller du har penge til rådighed. Du kan derefter betale disse penge til banken, der skaber bankcheck

Dette er ofte din egen bank. Midler fra check bliver derefter trukket på banken, og ikke om din personlige konto. Således denne form for kontrol er anset for sikker, især når der er udstedt af en anerkendt bank. Der er meget lidt mulighed for en legitim bankcheck hoppende, da banken er betaleren af ​​kontrollen.

Hvis en person svigagtigt skriver en check til dækning af de bankcheck, kan banken forsøger ikke at indløse checken. I de fleste tilfælde, er dette ikke et problem, da de fleste mennesker bruger deres egne banker for at få kassereren kontrol, og banken har umiddelbar adgang til oplysninger om den person bankkonto. Banken vil ikke acceptere en check fra en person til at oprette en bankcheck, hvis de ved, at der ikke er tilstrækkelige midler til at dække kontrollen.

Nogle institutioner vil kræve en bankcheck som en sikker form for betaling. For eksempel kan du brug for at få en til indskud på eller køb af biler, til indskud eller den første måneds husleje for en nyligt lejet lejlighed eller til en udbetaling på et hus. Dette er virkelig afhænger af den institution eller virksomhed. Nogle mennesker synes, processen med at få disse kontroller trættende, og i de fleste tilfælde er der et gebyr knyttet til at få en check af denne type. Dette gebyr kan være en procentdel af den samlede check eller et fast gebyr, og dette igen afhænger på den udstedende bank, og dit forhold til banken, (så som din at være kunde i banken).

Stigningen i Internet svig har fået mange til at blive offer for falske eller falsk kontrollere svindel. En “privat” individuel e-mails du om en check, de ønsker dig at indbetale, og til gengæld vil du overføre penge til dem fra din egen konto. Denne kontrol er ofte kassereren kontrol, og de kan se meget reel.

Det er en god idé først ud, aldrig at deponere en check fra nogen, du ikke vidste i går, og hvem der hævder at være fra et fremmed land eller nogle af disse, især når disse folk kontakte dig via e-mail. For det andet, hvis du accepterer kassereren checks, være sikker på, det er udstedt af en bank, du kender, og kontrollere uafhængigt af adresse eller telefonnummer på checken, at banken rent faktisk eksisterer og er legitimt. Hvis det er en bank, du er fortrolig med, forhøre sig hos den bank for at være sikker på checken er ikke en falsk. Dette er især nyttigt, når det kommer til private transaktioner mellem enkeltpersoner, som en person at betale dig med en bankcheck til at købe noget fra dig.

Hvad er en Settlor?
Hvad er et markedsførings-Mix?
Hvad er et udbytte?
Hvad er aktieinvestering?
Hvad er et udskudt Charge?
Hvad er en gave?
Hvad er en Trust Fund?
Hvad er en Lead Auditor?
Hvad er en Amortiseret Loan?
Hvad er en certificeret Treasury Professional?
Hvad er en limit ordre?

Leave a Reply

trade online