Hvad er en Banking Bog?

En anlægsbeholdningen er en form for regnskabet eller bog, der bruges til at spore alle værdipapirer, der i øjeblikket ikke aktivt handles af en bestemt institution. Typisk er de værdipapirer, der er logget ind på denne type af regnskabspraksis bog beregnet til at blive afholdt i en længere periode, med forventning om, at disse aktiver vil give en vis mængde af afkast i den mellemliggende periode. Ved at bruge denne metode til at styre de værdipapirer, er det meget lettere at identificere, hvilke bedrifter, der i øjeblikket anses for berettiget til handel, og som skal afholdes i hvert fald indtil den næste periodiske revision.

Mange institutioner rent faktisk vil holde en ledsager til anlægsbeholdningen, der er kendt som en handelsbeholdning. Formålet med denne anden regnskabsmæssig rekord er at skabe og vedligeholde en liste over investeringer, der i øjeblikket handles aktivt. Selvom begge bøger giver en anordning til registrering af op-og nedture af værdien af ​​investeringer baseret på resultaterne af markedet, handelsbeholdningen er et værdifuldt værktøj, der anvendes til at bestemme ikke kun, hvad aktiver til handel, men også når at handle dem.

Fra tid til anden, vil værdipapirer, der spores i en bank-bog eller en handelsbeholdning overføres fra én post til den anden. For eksempel, hvis et aktiv i øjeblikket spores i anlægsbeholdningen er fast besluttet på ikke længere at være værd at holde fast på lang sigt er aktivet fjernes fra anlægsbeholdningen og flyttet til sporing af bogen, hvor det bliver berettiget til handel. På samme tid, hvis et aktiv, der har typisk været anset det rigtige for handel pludselig opfattes som værende en, der er værd at holde fast på lang sigt er den sikkerhed overføres til anlægsbeholdningen, hvor det forbliver indtil begivenheder på markedet tyder på, at en ændring er i orden.

Enhver form for værdipapirer, kan indgå i de data, der er registreret i en bank bog. Blandt de mere almindelige eksempler på investeringer forventes at blive sporet i denne type optager, er obligationsudstedelser med en forholdsvis lang varighed. Under forudsætning af udstederen af ​​obligationen er stabil, og der er ikke meget chance for obligationen blive kaldt tidligt, vil investoren formentlig spore obligationens fremskridt i retning af modenhed via anlægsbeholdningen. Sammen med obligationer, aktier emner, der er købt med den hensigt at fastholde dem i længere tid, ofte på grund af den konsekvente udførelse af værdipapirer i en række forskellige markedssituationer, kan også spores ved hjælp af denne form for registrering metode.

Hvad er Stock Management?
Hvad er en tilgængelighed Float?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading platforme?
Hvad er en skat Haven?
Hvad er Seed Money?
Hvad er en tarif?
Hvad er en Basis Point?
Hvad er en Ledger Balance?
Hvad betyder dage på markedet betyder?
Hvad er et Wrap Fee?
Hvad er kobber Bars?

Leave a Reply

trade online