Hvad er en barselsydelse?

En moderskabsydelse (MA) er en form for kompensation forældreorlov for personer i Det Forenede Kongerige (Storbritannien). Personer, som ikke er berettiget til lovbestemte barselsydelse (SMP) kan være i stand til at modtage en MA under visse ansættelsesvilkår, som selvstændig virksomhed, seneste arbejdsløshed, eller en nylig jobskifte. Lav indkomst medarbejderne ofte kvalificere sig til både en barselsydelse og moderskab tilskud under visse betingelser.

Kvalifikationer for at modtage barsel finansiering i form af en MA omfatter SMP berettigelse, beskæftigelsesstatus, og længden af ​​beskæftigelsen. Personer, der er berettiget til en SMP ikke er i stand til at modtage en barselsydelse. Kvalificerede personer skal have været ansat i mindst 26 uger i de 66 ugerne op til forfaldsdatoen, og tjene minimum £ 30 britiske pund (GBP) om ugen i 13 af disse uger.

Beskæftigelsen status er også forholdsvis fleksibelt for at få en moderskabsydelse. Selv om enkeltpersoner skal have været ansat i 26 uger, kunne de være selvstændige for dem, uger eller arbejder for en anden arbejdsgiver. I øjeblikket ledige stadig kvalificere så længe, ​​de har mødt den mindste arbejde kravet i de sidste 66 uger. Deltidsarbejde uger er stadig regnes som fuld uger for 26-ugers-kravet.

En MA typisk betaler et sæt godtgørelse, der er den mindste værdi af enten 90% af en persons gennemsnitlig indtjening eller £ 124,88 GBP om ugen. Startdatoen for betalinger er generelt 11 uger før barnets forfaldsdatoen for ledige. For personer, der i øjeblikket er beskæftiget, kan barseldagpenge begynde at være hævdes så tidligt som 11 uger før forfaldsdatoen og så sent som dagen efter barnets fødsel. Den maksimale periode for at modtage midler fra en barselsydelse er 39 uger.

Filing for en barselsydelse indebærer at udfylde en formular, som kan findes på en lokal Institut for arbejde og pensioner kontor, undertiden betegnes som en social sikring eller Jobcentre Plus Office. Andre krav omfatter medicinsk bevis for graviditet, bevis for de nuværende lønninger og formularer fra arbejdsgiverne detaljering manglende berettigelse for SMP, der er kendt som SMP1 former. Indtjeningen resuméer skal sendes i form af lønsedler og selvstændige erhvervsdrivende skal sende i små Indtjening Undtagelse certifikater.

Enkeltpersoner kan begynde krav til en barselsydelse, når de har nået 26 uger af graviditeten. Barselsorlov status ikke interfererer med andre ydelser eller skattelettelser modtages via programmer som invalidepension programmer. Programmer, der vil give nogen fordele eller reducerede ydelser omfatter Pasningstilskud, dødsfald ydelser, indtægter støtteprogrammer, samt beskæftigelse, support og jobsøgende kvoter.

Hvad er venturekapital egenkapital?
Hvad er almindelig ansvarsforsikring Forretning Forsikring?
Hvad betyder Dash til papirkurven Mean?
Hvad er Fannie Mae?
Hvad er en formueskat?
Hvad er et betalingskort?
Hvad er et tredje marked?
Hvad er en ekstraudgift?
Hvad er den nominelle kapital?
Hvordan kan jeg se, om penge er forfalsket?
Hvad er gæld instrumenter?

Leave a Reply

trade online