Hvad er en base rente?

Basen rente er det mindste rente, som investorerne vil overveje, når de investerer i ikke-statsobligationer. Denne rente er normalt tæt forbundet med den rente, der tilbydes på for nylig frigivet og sammenlignelige statsobligationer, selv om en lille præmie er tilføjet den at kompensere for de mere risikable investeringer, som ikke-amerikanske statsobligationer repræsenterer. Fordi renten kan svinge hurtigt, kan denne sats også ændre sig hurtigt, og de fleste investorer forsøger at være bevidste om at gå renten på statsobligationer, så de kan træffe fornuftige økonomiske beslutninger.

En Treasury sikkerhed er en type obligation udstedt af den amerikanske regering. Regeringen bruger disse værdipapirer for at skaffe penge, og investorer tilbydes renter på deres værdipapirer for at tilskynde dem til væsentlige låne staten penge. En Treasury sikkerhed anses uden risiko, da det er støttet af den myndighed, af det amerikanske finansministerium. Disse værdipapirer repræsenterer sikre investeringer for folk, der foretrækker at være forsigtig deres penge.

Værdipapirer såsom aktier og obligationer udstedt af andre myndigheder end de amerikanske finansministerium, er dog ikke uden risiko, fordi statskassen ikke bakke dem op. På grund af den ekstra risikable, er renterne på disse papirer gøres mere attraktiv, tilskynder investorerne til at betragte dem som en del af deres porteføljer. Når der træffes beslutning om en rente at tilbyde, er Treasury aktuelle sats i betragtning, og steg en smule, at skabe et højere afkast på en noget mere risikable investering. Dette kaldes basen rente

investorer vil generelt ikke købe værdipapirer, der udbydes under bunden rente.

Investorer kan drage fordel af værdipapirer købt i bunden rente, så længe værdipapirerne fortsat er gode. Nogle gange, er det muligt at slå en hurtig gevinst med disse mere risikable investeringer. Ligesom det er tilfældet med statsobligationer, løbetid på obligationer kan variere meget, fra en kortsigtet periode, gerne 60 dage til en mere langsigtet periode et sådant år eller mere. Basen rente også svinger afhængigt af, hvor lang løbetid.

På nogle områder kan basen renten også være kendt som den toneangivende rente. Siden adskillige priser kan være tilgængelige på samme tid, investorer og finansielle analytikere har brug for at være på tæerne. Ved at holde styr på trends i markedet, kan disse personer sikre sig, at de træffer beslutninger på baggrund af de nyeste og mest relevante oplysninger.

Hvad er de forskellige typer af Building Society lån?
Hvad er et Udbytte Rate?
Hvad er fordelene af råvare penge?
Hvad Er finanspolitisk konsolidering?
Hvad er over-the-counter-derivater?
Hvad er en ressource Market?
Hvordan starter jeg en Baby College Fund?
Hvad er en forhandler Bond?
Hvad er Ejendom skade?
Hvad er Lognormal Distribution?
Hvad er investment-grade obligationer?

Leave a Reply

trade online