Hvad er en behæftelse?

En behæftelse er en form for begrænsning af ejendom, som kan hæmme dens overførsel. Hæftelser kan påvirke titlen på ejendommen, eller de kan være i form af restriktioner på fonde. I begge tilfælde, begrænser pant gratis brug af ejendommen eller midler, indtil problemet er løst. Hæftelser tage en række former.

En af de klassiske tilfælde, hvor en behæftelse vises, er i en fast ejendom sammenhæng. Nogle eksempler på behæftelser omfatter panterettigheder i fast ejendom, udestående realkreditlån, servitutterne, ubetalte ejendomsskatter, eller gerning restriktioner. Alle disse hæftelser er knyttet til titlen på fast ejendom, og de kan komplicere eller forbyde overførsel af titlen, indtil de er løst. Hæftelser kan også påvirke titler til andre former for ejendom, såsom en bil titel.

I regnskab, kan en behæftelse ses som en form for midler hold. Når en konto har en behæftelse, betyder det, at midlerne bliver afsat til at imødekomme økonomiske ansvar krav. Selvom midlerne betragtes som en del af kontoen, kan de ikke blive brugt, fordi de bliver holdt til at varetage et lovforslag. Når regningen er betalt, er behæftelse frigivet, og de midler, der registreres som en udgift. Gymnasier og universiteter, kan også anvende udtrykket “pant” at henvise til en blok på en studerende konto, som ikke vil blive ophævet, før den studerende får løbende med betalinger.

Behæftelse regnskabspraksis anvendes i en lang række indstillinger. Det kan være forvirrende for folk, der ikke er fortrolige med det, fordi den status af midler ikke kan være umiddelbart klart. Det kan også bruges til at overinflate indholdet af en konto, ved at gøre det til at ligne den konto er fyldt med midler, når de i virkeligheden midlerne kunne være begrænset, og allerede udpeget til brug andetsteds.

Det er vigtigt at forstå, hvordan en behæftelse vil påvirke en transaktion, før at forpligte sig til transaktionen. For eksempel, med fast ejendom folk i gang med et kort salg skal vide, at banken har det sidste ord i købsprisen af ​​ejendommen, fordi det har en pant på titlen, og det vil ikke frigive pant, medmindre det godtgøres . Det er også vigtigt at forske inden du foretager et køb af en vare, som kan være genstand for en behæftelse, at bekræfte, at der ikke er noget problem. For eksempel vil en person, som køber en ejendom med enestående ubetalte ejendomsskatter arve disse udgifter og de tilknyttede gebyrer, og de skattemæssige agentur kunne sælge ejendommen til at inddrive dem.

Hvad er et beskatningsgrundlag?
Hvad er en Compounding periode?
Hvad er Deltagelsesbaserede budgettering?
Hvad er de bedste tips til Day Trading valutaer?
Hvad kræves til et realkreditlån godkendelse?
Hvad er et bruttoresultat på Sales?
Hvad er en udtrykkelig Kontrakt?
Hvad er en administrator?
Hvad er en skat rabat?
Hvad er Managerial Finance?
Hvordan vælger jeg den bedste Merchant Bank?

Leave a Reply

trade online