Hvad er en beskyttende Tarif?

En beskyttende takst er en finansiel beslutning fra en regering til at anvende en afgift på importen af ​​udenlandske varer. Mange gange er denne takst bruges til at oppuste importpriserne for at beskytte værdien af ​​den indenlandske varer, der kan produceres i hjemlandet. Denne type af told betragtes som en trussel mod frihandel af nogle, men andre hævder, dens fordele er dobbelt. Den første er at holde den indenlandske penge inden for sin egen økonomi. Den anden fordel forhindrer billig import fra at ødelægge lokale erhvervsliv.

Et eksempel på en beskyttende takst ses i import af appelsiner. Citrusfrugter ikke let at vokse overalt, og sydamerikanske lande ofte producerer store mængder til eksport. Hvis et land kan producere appelsiner, men kan importere dem fra Sydamerika billigere end at dyrke dem indenlands, kan en beskyttende takst skal anvendes. Denne takst vil puste prisen på de importerede appelsiner, så de svarer til eller højere end prisen på indenlandske appelsiner.

Nogle hævder, at der beskæftiger sig med import på denne måde, er uetisk. De hævder, at omkostningerne ved skibsfarten bør være den eneste tilføjelse til en vare pris. Anvendelse af beskyttende takster, argumentet stater, truer tanken om at have fri handel.

På den modsatte ende af spektret er to argumenter til fordel for beskyttende takster. Den ene er, at det holder penge tjent lokalt inden den indenlandske økonomi. Ideen er, at hvis en mand tjener en lønseddel fra en lokal virksomhed, bør han feed, penge tilbage i andre lokale virksomheder, hvilket skaber en støtte cyklus. Ved at købe billigere importvarer, er, at mennesket ikke at give sine penge til indenlandske virksomheder, men direkte til udenlandske økonomier. Dette, i teorien, skaber et hult økonomi, der gør mere for at støtte udenlandske virksomhed og mindre til at understøtte sig selv.

Det andet argument til fordel for en beskyttende takst er, at det forhindrer illoyal import konkurrence. Dette synspunkt, at hvis sydamerikanske appelsiner blev importeret uden told-og til en meget lavere pris end indenlandske appelsiner, vil forbrugerne købe dem over dyrere indenlandske appelsiner. Dette ville lægge pres på de indenlandske Orange avlere og eventuelt sætte dem ud af markedet. I dette tilfælde er en beskyttende tarif betød til niveau konkurrence for indenlandske virksomheder.

Beskyttende takster er kontroversielle planer om at beskæftige sig med indførsel af varer. Nogle ser disse importafgifter som et nødvendigt middel til at beskytte en national økonomi. Andre mener, det er en trussel mod fri handel.

Hvad er forbindelsen mellem vareforbrug og vareforbrug?
I at investere, hvad Syntetisk Stock?
Hvad er en Prime Broker?
Hvad skal jeg gøre ved en Mistet selvangivelse?
Hvad er diversificering vækst?
Hvad er Mobile kreditkort forarbejdning?
Hvad er alternativet Investment Market?
Hvad er en udenlandsk direkte investeringer?
Hvad er en inflation?
Hvad er High Yield aktier?
Hvordan vælger jeg den bedste Merchant Bank?

Leave a Reply

trade online