Hvad er en Bestemmelse brev?

Bestemmelse breve er dokumenter, der er udstedt af Internal Revenue Service i USA. Dybest set har beslutsomhed brev er en officiel beslutning om, hvorvidt eller ikke et alders-eller pensionsordning indført af en arbejdsgiver opfylder alle de kriterier, som IRS for struktur og funktion af pensionsordninger. Generelt er en vilje brev udstedt enten bekræfte den fulde overholdelse af pensionsplan eller til at rådgive arbejdsgiveren, at planen ikke er i overensstemmelse, og at mere arbejde er nødvendig, før planen kan blive officielt sanktioneret.

Erhvervelse af en bestemmelse brev normalt kræver at komme i kontakt med distriktet kontor for IRS, der dækker den geografiske placering af arbejdsgiverens hovedkvarter. Den foreslåede pension eller pensionsordning findes i alle detaljer til skattemyndighederne. Til gengæld vurderer IRS hvert aspekt af den foreslåede plan, og afgør om strukturen opfylder de nuværende kvalifikationer til godkendelse. Hvis alt er i orden, District direktør udsteder et formelt dokument, der bekræfter, at planen er i fuld overensstemmelse. Regelmæssige revisioner af planen er gennemført for at sørge for eventuelle ændringer af de grundlæggende struktur er også i overensstemmelse med de gældende kriterier.

Hvis den foreslåede plan der ikke opfylder de nuværende kvalifikationer fastlagt af IRS, fastlæggelsen brevet som regel nævner hvilke områder af planen, ikke er i overensstemmelse. Dette gør det muligt for arbejdsgiveren at gå tilbage og forfine den nuværende plan. Når den reviderede plan er klar, er det indsendes til skattemyndighederne for anden gang. Hvis alle de udestående spørgsmål med planen er rettet til tilfredshed IRS, er en konstatering brev tildeles officiel godkendelse af planen tilbage til arbejdsgiveren.

Mens IRS jævne mellemrum kan gennemgå pensionsordninger i øjeblikket er godkendt af en bestemmelse brev, er det som regel klogt for arbejdsgiveren at være på forkant med eventuelle ændringer i reglerne, som kan påvirke status af planen. Samtidig er det også en god idé at rådføre sig med IRS om eventuelle forslag til ændringer i planen, før de gennemfører dem. Hvis du gør det med til at sikre, at planen fungerer godt inden for de fastsatte kvalifikationer.

Sammen med den officielle anerkendelse af en pensionsordning, også IRS udsteder en vilje brev til non-profit organisationer til at bekræfte deres skattefri status. Teksten i brevet nævner den del af Internal Revenue Code gælder for organisationen og tjener som officiel bekræftelse på, at virksomheden er anerkendt som en skattefri organisation.

Hvad er et Letter of Indemnity?
Hvad er et direkte Premium?
Hvad er en udenlandsk direkte investeringer?
Hvad er en Fodbold Fundraiser?
Hvad er de bedste tips til Day Trading aktier?
Hvordan vælger jeg den bedste Sundhed og Dental Plan?
Hvad er et bud ark?
Hvad er kapital budgettering?
Hvordan vælger jeg den bedste forretning ejendomsforsikring?
Hvad er Financial Intelligence?
Hvad er en Afskærmning Order?

Leave a Reply

trade online