Hvad er en betalte udbytteskat?

En udbytteskat er en form for indkomstskat, som er vurderet på udbetaling af udbytte til aktionærer. I mange nationer, kræver skatteregler, at størrelsen af ​​den skat, der tilbageholdes fra de betalinger, der er udstedt til investorerne, med det udstedende selskab anses for ansvarlig for at videresende de indsamlede skat til den relevante skatte-agentur. Den nøjagtige tabel, der anvendes til at beregne udbytte afgifter vil variere, afhængigt af hvordan de skattemæssige pågældende organ klassificerer indtægter fra aktier i bestanden.

I mange lande rundt om i verden, er den udbytteskat beregnet ved hjælp de samme grundlæggende tabel, der er anvendt til almindelig indkomst. Når dette er tilfældet, eventuelt udbytte udbetalinger beskattes efter samme formel som indkomst optjent fra enhver beskæftigelse position. Da bestanden udstederen er ofte ansvarlig for at beregne og tilbageholde udbytteskat fra udbetalinger til aktionærerne, er en oversigt over de fradrag, og tilbageholdelse normalt leveres sammen med udbyttet check. Hvis aktionæren har valgt at modtage betaling elektronisk, er det ikke usædvanligt, at en hård kopi af tilbageholdelse historien, der skal leveres efter hver udbetaling, med et årligt resumé forudsat lige før skat sæson.

Der er en vis uenighed om betaling af en udbytteskat. De, der modsætter sig denne form for beskatning tager ofte den holdning, at hvis foreningen allerede har betalt skat af sin indtjening, der ikke er behov for investor til at betale endnu mere i skat, fordi at virksomhedernes skattebyrde tegnede forud for beregningen af udbytte udvides til investorer. Fortalere for den udbytteskat bemærke, at selv om det udstedende selskab tegnede sig for bruttofortjeneste og betalt selskabsskat, udbytte, stadig udgør en stigning i indtægt for investorerne, der bør være omfattet af afgifter på en måde, der svarer til bonus eller provision, der er udstedt til medarbejdere.

Der er nogle jurisdiktioner, der skelner mellem udbytteskat og betalte skatter på indkomst optjent gennem beskæftigelse. Når dette er tilfældet, vil tidsplanen eller tabel anvendes til beregning af afgifter være anderledes. I nogle tilfælde kan udbyttet ikke beskattes, hvis det samlede beløb for skatteåret er under et vist beløb. Da forskellige jurisdiktioner håndtere opgaven med at vurdere opgaver på udbyttebetalinger anderledes, rådføre sig med en skat professionel vil ofte gøre opgaven med korrekt regnskab for udbyttebetalingen indkomst langt lettere.

Hvad er International Tax Planning?
Hvad er 2. Realkreditlån?
Hvordan vælger jeg den bedste Short Sale Agent?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Bank?
Hvad er en likviditet fond?
Hvad er en afvist Check?
Hvad er en god rente på et kreditkort?
Hvad er markedet for risikovillig kapital?
Hvad er Unge Sponsorering?
Hvordan vælger jeg den bedste Managed Income Fund?
Hvad er Omfattende indkomst?

Leave a Reply

trade online