Hvad er en Bid-to-Cover Ratio?

En investering begreb, der ofte er forbundet med et skatkammer auktion, det bud-til-dække forholdet indebærer antal bud, der er accepteret til auktionen inddelt i antallet af tilbud, der blev indgivet korrekt i forhold til auktionen. Beregningen af ​​tilbuddet til dækning forholdet opfattes som at være en præcis middel til at bestemme omfanget af efterspørgslen efter auktionen.

Forholdet anses for at være en præcis målestok for det nuværende ønskelige for udstedelse involveret i auktionen. Et højt bud-to-cover-forhold indikerer, at niveauet for investor ønske om at spørgsmålet er meget høj, og at der er al mulig chance for, at en lignende auktion ville resultere i fremragende afkast. Derimod er et bud til dækning af forhold, som er noget lav en stærk indikator for, at de nuværende markedsforhold har begrænset begejstring for emnet, og at engagere sig i en lignende auktion på kort sigt er nok ikke tilrådeligt.

Fordi bud til dækning forholdet er holdt i så høj henseende af så mange investorer, er det ikke usædvanligt for de erhvervsdrivende at overvåge effektiviteten af ​​et problem gennem en række auktioner, inden du foretager en beslutning om at placere et bud. Dette gælder især for investorer, som har tendens til at være konservativ. Stærk og kontinuerlig udførelse af en sag over en periode indikerer tilstedeværelsen af ​​en investeringsmulighed, som viser gode muligheder for vækst på lang sigt. Denne type ydelse er vigtigt for investor, der foretrækker at træffe beslutninger baseret på solide beviser, snarere end afhængighed af metoder, der er baseret mere på instinkt og formodninger.

For den nye investor, er det bud-to-cover-forholdet en fremragende markedet indikator til at se. Den forsimplede beregning af nøgletallet, kombineret med den forholdsvis let bagvedliggende principper, der normalt ligger til grund for begrundelsen for udførelsen af ​​problemet, giver den perfekte måde at lære, hvordan markedet fungerer. Som en pålidelig metode til evaluering af mulighederne og planlægge fremtidige aktioner, er buddet til dækning af forholdet ideel til både udstedere og købere.

Hvad er Emergency Room Insurance?
Hvad er Franchise Insurance?
Hvad er forskellige typer af bankkonti?
Hvad er bruttoindkomst?
Hvad er en Fiduciary Deed?
Hvad er en god rente på et kreditkort?
Hvad er tilgodehavender?
Hvad er en forbruger kredit Union?
Hvad er COMEX?
Hvad er en Chokolade Fundraiser?
Hvad er metes og grænser?

Leave a Reply

trade online