Hvad er en Billing Cycle?

En faktureringsperiode er et interval mellem regninger for produkter og tjenester. Typisk er dette interval varer en måned, og forbrugerne kan være i stand til at justere timingen af ​​deres faktureringsoplysninger cyklusser for at opfylde deres økonomiske behov, afhængigt af selskabet. Billing cykler bruges til at beregne ting som renter og konto stående, og de er en vigtig del af den finansielle verden.

I eksemplet af tjenester, kan et selskab, som en mobiltelefon udbyder begynde at tilbyde service på den sjette i måneden, og lov om den sjette af hver måned efter det. Hver faktura indeholder en bemærkning angivelse af, hvilke faktureringsperiode er omfattet af lovforslaget, således at forbrugerne kan forstå, hvornår og hvorfor forskellige afgifter kunne have været afholdt. Produkter kan blive faktureret på samme måde

en forbruger kan gives 30 dage til at betale for noget, for eksempel, og mange detailhandlere er afhængige af en kredit-system med de grossister, der sender dem produkter.

Mange mennesker er også fortrolige med begrebet faktureringscyklus i form af finansielle konti som kreditkort. I forbindelse med et kreditkort, er forbrugerne opkrævet renter på udestående transaktioner fra tidligere fakturerings-cykler, og de kan blive opkrævet for ikke at betale på en konto i tide, eller betale mindre end det minimum. Folk bør holde et vågent øje med Kreditkortadressen cykler, fordi de undertiden kan ændres uden varsel, hvilket forbrugerne til at afholde uventede finansielle omkostninger.

I nogle tilfælde vil en virksomhed tilpasse sine faktureringsperiode for at opfylde behovene hos kunder. Hvis man for eksempel, bliver der blev betalt den første i måneden, kan han eller hun anmode om en faktureringsperiode, der løber fra 15. gennem det 15., at sikre, at regninger kan betales til tiden. Perioden mellem faktureringer kan også justeres for at imødekomme behovene hos bogholdere og andre ansatte i virksomheden, der specialiserer sig i finansielle anliggender for store virksomheder, for at sikre, at finansielle personalet ikke oversvømmet med regninger på noget bestemt periode af måneden.

Hvis du forsøger at betale ned gæld og holder dine regninger organiseret, bør du overveje at synkronisere dine faktureringsoplysninger cyklusser til en dag, der er bekvemt for dig. Dette kan sikre, at du aldrig går glip af en regning, fordi du kan betale dine regninger på en gang. Det kan også hjælpe dig med at holde dine finanser organiseret, fordi du kan holde styr på det faste beløb, der kræves til at betale alle dine regninger, snarere end at betale dem sporadisk i løbet af måneden, som de ankommer.

Hvad er en omsætningsafgift?
Hvad er de bedste mantraer til rigdom?
Hvad er Amortisering?
Hvad er efterbetaling af skat?
Hvad er legemsbeskadigelse ansvarsforsikring?
Hvad er en Debt / Equity Ratio?
Hvad er et agentur Theory?
Hvad er en Credit Default Swap Spread?
Hvad er fordelene af renters rente?
Hvad er et pyramidespil?
Hvad er en panthaver?

Leave a Reply

trade online