Hvad er en blå ark?

En blå ark er en rapport, sendt af en clearing firma til at levere oplysninger til Securities and Exchange Commission (SEC) om sine aktiviteter. Disse dokumenter er sendt efter ønske fra SEC og de er også brugt af andre reguleringsorganer at overvåge handelsaktiviteter. Undladelse af at sende et blåt ark efter anmodning kan være grundlag for retlige sanktioner, som virksomheder, der deltager på de finansielle markeder forventes at overholde lovgivningsmæssige afgørelser til formål at lette overvågning, regulering, og investor sikkerhed.

Indtil slutningen af ​​1980’erne blev denne dokumentation sendt på bogstavelig blå ark, forklarer navnet. Med fremkomsten af ​​elektronisk arkivering teknikker, begyndte virksomhederne overgå til elektronisk blå plader, og i dag, elektronisk arkivering er den foretrukne metode. SEC kan modtage elektroniske ansøgninger med det samme, og Filspåner er forenelige med dens databaser, der giver dem mulighed for at blive hurtigt lagres, samt krydsreferencer med tidligere ansøgninger og ansøgninger fra andre firmaer. Dette letter hurtig udveksling af nøjagtige oplysninger.

På den blå ark, giver virksomheden oplysning om navnene på de værdipapirer håndteret af firmaet, sammen med datoerne for håndværk og de priser, der handler blev henrettet. Størrelsen af ​​hver enkelt transaktion skal også indberettes sammen med navnene på de involverede parter. Disse informationer bør være let tilgængelige for clearing fast på sin egne optegnelser, og hvis det ikke er, det antyder virksomheden er har problemer med registrering og transaktion overvågning, en indikator for et problem med virksomhedens ledelse og procedurer.

SEC kan undersøge et blåt ark for tegn på uregelmæssigheder eller transaktioner giver anledning til bekymring. Det kan også sammenlignes med andre offentlige indsendelser til at matche op regnskaber forskellige transaktioner. Hvis noget om en transaktion vækker bekymringer SEC regulatorer, kan de indlede en undersøgelse for at lære mere om transaktionen og de involverede parter. For eksempel kan en clearing virksomhedens blå ark afslører beviser for insider handel eller andre svigagtige handelsaktiviteter.

Regulerende organer som SEC forventes at overvåge de finansielle markeder for at holde dem sikkert for folk, der er involveret i handel med værdipapirer og andre finansielle produkter. Desuden er deres overvågning designet til at beskytte økonomien som helhed, som problemer med håndværk og andre finansielle aktiviteter kan skabe store økonomiske problemer. En bryder virksomhed, for eksempel, panik kan investorer, der fører til økonomisk uro og de efterfølgende problemer for folk, der ikke nødvendigvis er direkte involveret i det finansielle marked.

Hvad er de forskellige typer af Pre-skattefradrag?
Hvad er de forskellige typer af Roth IRA kvalifikationer?
Hvad er Audit software?
Hvad er en stemme ved fuldmagt?
Hvad er Junk Silver?
Hvad er finansiel kapital?
Hvad er forholdet mellem Marginal Benefit og marginale cost?
Hvad er en indledende investering?
Hvad er Forvaltningskonti?
Hvad er de forskellige Management Accounting værktøjer?
Hvad er Udskudt skat?

Leave a Reply

trade online