Hvad er en blank påtegning?

Når et omsætteligt instrument som en personlig check, er godkendt af den person, der er indehaver af titlen til instrumentet og modtagers navn ikke er stavet ud, er det kendt som en blank påtegning eller en påtegning i blank. Når nogen bruger en blank påtegning, instrumentet udbetales til den, der præsenterer det. På det klassiske eksempel på en check med en blank påtegning, kan alle gå ind i banken og indløse checken, da den har undertegnelsen af ​​kontohaver på det, men ikke udfærdiges til en bestemt modtager eller er lavet ud “, der skal betales til ihændehaver. ”

Med en blank påtegning, kan instrumentet siges at være bærer papir. Ihændehaver papirer er kun betales til den person i besiddelse. Med en blank påtegning, har brug for nogen til at præsentere instrumentet for at modtage betaling, overdragelse af ejendomsret eller andre ydelser, som kan være knyttet til dokumentet.

Nogle typer af omsættelige instrumenter kan være almindeligt præsenteres i form af en blank påtegning med henblik på at lette overdragelsen af ​​ejendomsretten uden problemer. Der er også andre omstændigheder, hvor evnen til at godkende noget, uden at angive en specifik modtager kan være nyttige. Sådanne instrumenter bør omhyggeligt bevogtet, imidlertid at sikre, at de ikke ender i de forkerte hænder, som alle kan indløse dem.

Der er en række grunde til, at folk kan bruge en blank påtegning. Der kan være tilfælde, for eksempel, hvor betalingsmodtager vides endnu ikke, og nogen bruger en check for at oprette en ihændehaver papir, som kan bruges af betalingsmodtageren at få adgang til midlerne. For eksempel kan forældre forlader adskillige ældre børn, der har ansvaret for en husstand efterlader børnene med en check med en blank påtegning, som kan indløses af nogen af ​​børnene i tilfælde af at der er en nødsituation, og de har brug for pengene.

Blanke påtegninger, er ikke det samme som blanke checks. I tilfælde af en blankocheck, er det skyldige beløb ikke udfyldes, så nogen til at fylde det i en senere tid. Folk meget sjældent skriver tomme påtegninger som også er blankochecks, og et sådant dokument kunne potentielt blive et alvorligt ansvar, hvis det endte i hænderne på den forkerte person. På den anden side, efterlod en check udstedt til en bestemt betalingsmodtager med det beløb, blanke kan være nyttige i nogle indstillinger.

Hvad er CENVAT?
Hvad er det bedste tip for ædle metaller Trading?
Hvad er Financial Risk Management i Banking?
Hvad er en Capital Reserve?
Hvad er de forskellige former for skattesvig planlægningsstrategier?
Hvad er en Tax Identification Number?
Hvad er en velgørende Endowment?
Hvad er intern finansiering?
Hvad er de bedste tips til Raising Private Equity?
Hvordan genkender jeg en livrente fidus?
Hvordan er værdien af ​​en Bond Bestemt?

Leave a Reply

trade online